God Thot

Barcelona, España


Teamer de 30 Grupos

Cada mes aporta: 30€ a 30 Grupos

Desde el 26-11-2015 ha aportado 880€

Grupos en los que participa

30

13.232€ Recaudados

191 Teamers

Teamer desde:  04/12/2015

Sonrisa de Gato

Somos particulares que intentamos AYUDAR GATOS de colonia y abandonados. Tenemos rescatados delicados. Nuestro objetivo es conseguir la PROTECCIÓN Y RESPETO que se merecen, haciendo control de colonias, esterilizándolos, ayudandolos y formando a sus cuidadores. Los gatos han sufrido del abandono y la indiferencia por parte de algunos durante años, y muchos queremos que esto acabe YA! ¡Gracias a todos los que creéis que esto puede ser posible y os hacéis teaming de nuestro grupo! Gracias!


1.090€ Recaudados

12 Teamers

Teamer desde:  01/10/2016

The Gatlovers

Som un grup de persones que, preocupades pel benestar dels gats del carrer, ens hem organitzat per tal d'aconseguir que tinguin la vida digne que tots els animals mereixen. Un cop els traiem dels carrers i els esterilitzem, les cases d'acollida tenen cura d'ells el període de temps necessari fins a trobar una família que els adopti. Moltes gràcies de tot cor! FACEBOOK: The Gatlovers NOTA: Els fons recaptats estan vinculats a un compte particular. Podeu demanar i accedir a totes les factures!


1.217€ Recaudados

19 Teamers

Teamer desde:  21/06/2017

ELS GATS DE CA LA PAULA (1€/mes salva gats)

Som una protectora de gats que respecte la seva llibertat i per tant no els tenim tancats en gàbies, sinó que viuen a l'aire lliure. Tenen una casa amb els llits i el menjar a disposició; a la colònia hi ha uns 100 gats i per això tota ajuda econòmica és ben rebuda; donant 1€ pots col·laborar amb nosaltres i donar-los una nova qualitat de vida. Tots els nostres gats estan ESTERILITZATS per controlar la població i evitar malalties. ANIMA'T! Gràcies al teu donatiu podran menjar 10 gats!!


1.852€ Recaudados

34 Teamers

Teamer desde:  22/07/2017

Associació felina Sant Feliu Cats&Roses.

L´associació per la defensa dels gats a S.Feliu amb la voluntat de donar una vida digna als gats de carrer vivint en colonies controlades.


1.893€ Recaudados

49 Teamers

Teamer desde:  09/09/2017

PROGAT BALAGUER

ASSOCIACIO PROTECTORA DEL GAT DE CARRER Una associació sense ànim de lucre, voluntaris que ens molesta l'elevat nombre de gats abandonats al carrer i maltractats a la nostra ciutat. Entenem que el gat és part del mobiliari urbà, necessari, però cal controlar aquestes colònies, la cura pels malalts, ferits o accidentats, esterilitzar per evitar la sobrepoblació, mesures sanitàries per reduir el contagi entre la població del felí, rescatar als abandonats i donant-los per a l'adopció.


1.779€ Recaudados

37 Teamers

Teamer desde:  11/12/2017

A.P.A Terra de Vents

L' A.P.A Terra de Vents és una Associació protectora d'animals sense ànim de lucre i cap ajuda de l'administració,situada a la zona d'Agullana i voltants. Actualment no disposem de terreny físic i treballem amb cases d'acollida. El nostre objectiu és ajudar el màxim d'animals possibles i trobar-los una segona oportunitat, i és per això que necessitem la vostre col.laboració. Ens ajudes a seguir salvant vides? MOLTES GRÀCIES!!


16.841€ Recaudados

421 Teamers

Teamer desde:  17/01/2018

Associació Protectora Animals l'Anxova Peluda

L'associació Protectora d'Animals l'Anxova Peluda és una entitat sense ànim de lucre constituïda el 2014 i situada al municipi de l'Escala (Girona). Actualment no disposem de terreny físic, però funcionem amb cases d'acollida. El nostre propòsit és proporcionar una segona oportunitat i una vida digna a tots els animals que han estat abandonats. Ens ajudes a fer-ho possible? Gràcies.


1.130€ Recaudados

23 Teamers

Teamer desde:  06/04/2018

Gatmoster

Somos una asociación de voluntarios que desinteresadamente tiene el objetivo de controlar la población de gatos sin hogar, mediante la esterilización, asegurándoles también la medicación y alimentación necesaria para que tengan una calidad de vida digna. Con vuestra ayuda solidaria, seguiremos defendiendo su vida, dándolo todo para que no se sientan sólos y luchando por sus derechos en un mundo injusto. Y todo ello y mucho más gracias a vosotr@s, un euro al mes salva vidas.


835€ Recaudados

22 Teamers

Teamer desde:  20/04/2018

Aloha Tremp

Associació sense ànim de lucre que lluita pel benestar i la protecció dels animals abandonats, especialment els gossos i gats. Som un grup de persones de diferents disciplines professionals i laborals que unim la nostra formació i experiència per a treballar i per a resoldre els problemes que la gestió incorrecta o la no gestió dels animals lliures que conviuen als nostres pobles i ciutats implica al conjunt de la ciutadania.


6.369€ Recaudados

86 Teamers

Teamer desde:  22/08/2018

Gats dels Jardins del Reg

Somos unos gatitos que vivimos en los Jardines del Reg en Barcelona. Nuestras mamis humanas intentan cubrir nuestras necesidades todos los meses. Necesitamos echéis una patita con 1€ para comprar comida, medicaciones, esterilizar, tratamientos, atender urgencias... Gracias por ayudarnos y por favor no olvides compartir nuestra causa, gracias!


385.809€ Recaudados

7.095 Teamers

Teamer desde:  13/09/2018

Fundación Santuario Gaia

Fundación Santuario Gaia es un centro vegano de rescate y recuperación para animales considerados de granja, donde los que han sido explotados, maltratados o abandonados, reciben los cuidados necesarios para que tengan una vida digna por el resto de sus vidas. Situado en Camprodon (Girona) en pleno Pirineo, rodeado de bosques, ríos y montañas. Conoce a los habitantes del Santuario aquí: http://www.fundacionsantuariogaia.org/habitantes/


6.438€ Recaudados

124 Teamers

Teamer desde:  13/09/2018

ELS GATS ESCALDATS

Este grupo se crea con la finalidad de ayudar a las colonias de gatos de la calle que hay en Caldes de Montbui i cubrir sus necesidades básicas. Aquest grup es crea amb la finalitat d'ajudar a les colònies de gats de carrer que hi ha a Caldes de Montbui i cobrir les seves necessitats bàsiques


13.359€ Recaudados

263 Teamers

Teamer desde:  10/11/2018

ADVAM MONTCADA

La Asociación de Voluntarios Animalistas de Montcada i Reixac ( Barcelona ) es una organización sin ánimo de lucro y legalmente constituida en octubre de 2011 cuya finalidad es la protección y defensa de los animales, Dando alimento y atención veterinaria a casi 300 gatos del municipio,gracias a la dedicación y tiempo de los voluntarios Hemos construido un pequeño refugio para albergar a los gatos que ya no pueden permanecer en la calle por su estado de salud o vejez,


20.942€ Recaudados

501 Teamers

Teamer desde:  28/11/2018

Felinos Lo Morant y AGA Alicante

Páginas encargadas de ayudar a los gatitos callejeros de Alicante, a esterilizar, curar y a difundir acogidas y adopciones para poder salvar sus vidas. Toda persona interesada puede unirse o colaborar con nosotros con donaciones de pienso, mantas, comida húmeda, arena, cosas que ya no use de sus mascotas, etc. Todo lo que pueda ser de ayuda para los peques¡¡ :D


214.307€ Recaudados

3.975 Teamers

Teamer desde:  24/02/2019

Fundación Santuario Vegan

Fundada en 2011, la fundación Santuario Vegan ofrece un hogar seguro a los animales considerados de granja. Son animales que han sufrido la explotación en granjas y mueren demasiado jóvenes. En el santuario reciben la posibilidad de vivir sus vidas en libertad y establecer vínculos familiares con otros animales. Reciben una cuidada alimentación, atención veterinaria, cariño y las instalaciones que permiten que estén confortables. En Santuario Vegan los animales son amigos, no comida.


1.047€ Recaudados

30 Teamers

Teamer desde:  09/04/2019

Gats de Canovelles

Gats Canovelles és un projecte de gestió i control de colònies de gats del carrer. Ens estimem tant els gatets i les gatetes del món que vam decidir aportar el nostre petit granet de sorra pel seu benestar. Perquè les accions locals impacten al món, i a la vida. Ens ajudes? Dedicarem el teu Euro a despeses veterinàries, a menjar, a construir gateres a les colònies... i també a donar amor als animals.


816€ Recaudados

35 Teamers

Teamer desde:  04/07/2019

ADIPAC CALAFELL

Associació per la defensa I Protecció dels Animals de Calafell (ADIPAC), som una associació sense ànim de lucre creada al 2017 a Calafell per veïns amb una mateixa necessitat, ser la veu i protectors dels animals Calafell. Actualment gestionem diferents colònies de Calafell, a part de gestionar acollides i adopcions dels gossos i gats trobats al municipi, si podem abans de que siguin traslladats a una protectora massificada , on passen desapercebuts durant anys. AMB LA VOSTRA AJUDA PODREM!


1.300€ Recaudados

25 Teamers

Teamer desde:  22/07/2019

Protectora de animales del Pla de l'Estany

L'associació de protecció i defensa dels animals del Pla de l'Estany, és una entitat sense ànim de lucre que treballa en la recuperació dels animals abandonats de la Comarca del Pla de l'Estany. Des d'aquesta pàgina podràs col·laborar amb nosaltres per tal de mantenir els animals del refugi. https://www.facebook.com/protectoraplaestany http://www.protectoraplaestany.cat/


1.109€ Recaudados

29 Teamers

Teamer desde:  29/09/2019

Col·labora amb Nova Eucària per denunciar l'explotació animal

Nova Eucària es constitueix el 2017 recollint els prop de 20 anys d'experiència i bagatge professional del nostre equip humà en el sector social, polític i mediambiental, sempre amb la defensa dels drets animals com a eix interdisciplinari. Treballem directament amb les institucions i amb la resta d'actors implicats. Aquest grup de Teaming té l'objectiu de donar a conèixer i finançar les nostres activitats d'acció legal a Catalunya, i de lobby polític a nivell europeu. Col·labora!


3.430€ Recaudados

42 Teamers

Teamer desde:  29/09/2019

ADAS Ass. en defensa dels animals de Solsona

ADAS és una associació sense ànim de lucre que sorgeix de la necessitat de tenir cura dels gossos perduts i abandonats a Solsona. El que fem és vetllar perque els gossos que arriben a l'Associació estiguin en les millors condicions durant el seu pas per la protectora, i trobin una nova llar el més aviat possible. És una tasca titànica haguda conte dels signes dels temps. Ens ajudes a ajudar-los? http://adasolsona.blogspot.com.es/


1.688€ Recaudados

43 Teamers

Teamer desde:  13/11/2019

Colònia Felina Feliç

Som un grup de voluntaris que ajudem a que una colònia de gats ferals de Sants visqui feliç, per això li hem posat aquest nom a la colònia i al grup. Els gats ferals són gats que viuen al carrer, abandonats, o fills de gats abandonats que no s'han esterilitzat encara. Pots col·laborar amb el teu temps o amb aportacions de pinso, llauneta, o material per a la colònia. I per ampliar les possibilitats de rebre ajuda, obrim aquest grup de Teaming, per ajudar-nos amb les despeses.


1.526€ Recaudados

34 Teamers

Teamer desde:  13/11/2019

Un Munt de Petjades Agrupació

Que fem... Un Munt de Petjades, Agrupació per la Defensa i Tinença Responsable d’Animals és una entitat sense ànim de lucre, creada l’octubre de l’any 2014 al Ripollès, i que neix amb la finalitat de protegir i tenir cura dels animals de companyia abandonats o en situació de risc, ja sigui per manca de responsabilitat dels seus propietaris o perquè no tenen ningú que se n’ocupi. Aquesta motivació la traslladem a tots els àmbits, treballant perquè canviï la situació actual dels animals i per e


2.762€ Recaudados

52 Teamers

Teamer desde:  19/01/2020

SOM AMICS DELS ANIMALS.CAT

Associació creada el 2012, amb la finalitat d'ajudar a protectores de gossos i colonies de gats amb alimentació, medicaments i material necessari. Fem difusió de gats i gossos i els hi busquem acollida o adopció. Organitzem la Fira Animalista de Salt. ************ Asociación creada en 2012, con la finalidad de ayudar a protectoras de perros y colonias de gatos con alimentación, medicamentos y material necesario. Organizamos la feria animalista de Salt.


3.087€ Recaudados

33 Teamers

Teamer desde:  19/01/2020

Ass. ANIMALETS BUSKEN KASA

Som una associació sense ànim de lucre dedicada al rescat, difusions, cases d'acollida i adopcions. Tractem amb animals perduts, abandonats o que s'han quedat sense familia. Zona de l’Alt Empordà i província de Girona. 689 16 53 78.


2.592€ Recaudados

41 Teamers

Teamer desde:  19/01/2020

PROGAT CERDANYA

Rescatamos a gatos abandonados, enfermos, a los nacidos en la calle, a los viejitos y les damos una segunda oportunidad, buscándoles una familia responsable. Somos todas voluntarias, dedicamos una parte de nuestro tiempo libre a cuidar del piso de acogida donde se recuperan y donde se socializan. Pero no podemos solas con todo ello; necesitamos de tu ayuda para poder pagar los gastos veterinarios, de alimentación y manutención. Muchas gracias!


96.604€ Recaudados

1.537 Teamers

Teamer desde:  21/02/2020

Societat Protectora Animals de Mataró

CAMPAÑA 1 € = 1 VETERINARIO Nuestra protectora siempre ha velado por los animales que habitan en nuestros refugios, y lucha día tras día para que nuestros animales no vean menguadas sus atenciones a pesar de las dificultades. Es por eso que una vez más pedimos la ayuda de los amigos de la spAm. En este caso haciendo un llamamiento a la fuerza de la unión: 1 solo € de cada uno de nosotros supone poder contratar un veterinario que vele por la salud de nuestros animales. ¿Te sumas?


1.537€ Recaudados

22 Teamers

Teamer desde:  21/02/2020

PROTEGER LOS INOCENTES CASOS ESPECIALES

La Asociación PROTEGER LOS INOCENTES, se ve moralmente obligada a acoger , otros INOCENTES, que sin ser perros ni gatos, se hallaban en situación de maltrato. Es el caso de TRES CERDITAS, UNA CABRA VIEJITA, GALLINAS, PALOMAS, PAVOS... ETC. Estos animales, en su mayoría NADIE LOS HA TENIDO EN CUENTA, y por consiguiente se hallan sin apadrinar, lo que nos ocasiona una serie de gastos, alimenticios... sanitarios... etc. que nos resultan difíciles de asumir. Por esta razón pedimos tu ayuda.


1.407€ Recaudados

28 Teamers

Teamer desde:  21/02/2020

Associació Animalista L'Estartit Gats

L'Associació Animalista l' Estartit Gats neix al Maig del 2016 amb la finalitat d'ajudar a cuidar i control·lar les colònies de gats que hi ha als carrers de l' Estartit. Com a associació recentment creada, estem mancats de recursos econòmics, col·laboradors i de voluntaris que ens pugin donar un cop de mà. Esperem, próximament, rebre les aportacions econòmiques que ens ajudin a assumir despeses d'alimentació i veterinàries per així poder començar les esterilitzacións ,cures ,vacunació...


8.941€ Recaudados

188 Teamers

Teamer desde:  21/02/2020

Associació d´Engrescats de les T. Ebre

L`Associació d`Engrescats de les Terres de l`Ebre lluita dia rere dia per propocionar una qualitat de vida digna a tots els canins abandonats , extraviats o sense propietari identificat amb la seva posterior gestió ( recuparació per part del propietari o promoció d`adopció ), prioritzant les condicions de protecció, dignitat i benestar dels animals acollits amb criteris de qualitat i eficàcia. Ens ajudes a fer-ho possible ?.


381€ Recaudados

10 Teamers

Teamer desde:  21/02/2020

Creixell natura

Creixell Natura es una asociación sin ánimo de lucro que se dedica a proteger y controlar los gatos de la calle del pueblo de Creixell por medio de la esterilización.