ELS GATS DE CA LA PAULA (1€/mes salva gats)

ELS GATS DE CA LA PAULA (1€/mes salva gats)

16  Teamers
1.855 € recaudados

Som una protectora de gats que respecte la seva llibertat i per tant no els tenim tancats en gàbies, sinó que viuen a l'aire lliure. Tenen una casa amb els llits i el menjar a disposició; a la colònia hi ha uns 100 gats i per això tota ajuda econòmica és ben rebuda; donant 1€ pots col·laborar amb nosaltres i donar-los una nova qualitat de vida. Tots els nostres gats estan ESTERILITZATS per controlar la població i evitar malalties. ANIMA'T! Gràcies al teu donatiu podran menjar 10 gats!!

Destinamos la recaudación a:

AJUDANS A SALVAR VIDES AMB 1€/MES!

PROTECTORA "ELS GATS DE CA LA PAULA"

Les donancions que rebem en aquest grup de teaming aniran destinades a pagar les esterilitzacions, el sacs de pinso i les consultes veterinàries que requereixin els gats rescatats del carrer per part de la protectora "Els Gats de Ca La Paula". Som una protectora que es dedica a donar una segona oportunitat a aquells gats que es troben al carrer envoltats de perills com a cotxes, enverinaments... Per més informació visiteu la nostra pàgina de facebook, instagram o twitter.


Publicado el
06/07/2016

Últimos comentarios

Laia Munoz
Laia Munoz
Teamer

14/08/2017 22:15 h

Hola! Em trasllado i vull donar llibres/ roba/ complements tot en bon estat per una protectora perquè ho vengui i tregui €€€ per ajudar als gats. Si esteu interessats m'ho dieu. Gràcies!

Ver todo el comentario


1 Comentarios

Comenta

Estem engegant el teaming, però tot i això tingueu present que tots els beneficis que obtinguem aniran destinats al manteniment de tots els nostres gats! ANIMA'T! COMPARTEIX i SEGUIU-NOS A LES XARXES SOCIALS!

Ver todo el comentario


0 Comentarios

Comenta

Ver todos los comentarios

Recaudado

Hemos recaudado hasta hoy:
1.855 €
Ya hemos donado:
561 €
Vamos a donar:
1.294 €
Ver detalle de recaudaciones

Información

Fecha de publicación
31/01/2016

Ámbito
Defensa de los animales

País
España

Provincia
Tarragona

Comparte en tus redes sociales

Copia y pega la URL

https://www.teaming.net/elsgatsdecalapaula-1-messalvagats