TAC.social Romania

Rumanía


Teaming manager de 1 Grupos

Teamer de 4 Grupos

Cada mes aporta: 5€ a 5 Grupos

Desde el 10-01-2019 ha aportado 96€

Grupos que lidera

1

12.673€ Recaudados

664 Teamers

Teaming Manager desde:  10/01/2019

TAC Romania

To donate 1€ a month, please sign up with an e-mail address and a credit card. Your bank will withdraw the equivalent of 1€, monthly. There is no commission, all transactions are encrypted and thus secure. Pentru a deveni microdonator TAC, vă creați un cont, cu o adresă de e-mail și datele unui card bancar, o singură dată. Banca dvs. va retrage lunar echivalentul a 1 euro/4,9 lei, fără să mai fie nevoie să reveniți aici. Orice nelămurire: hello@tac.social


Grupos en los que participa

4

1.175€ Recaudados

75 Teamers

Teamer desde:  13/03/2019

HELP ANIMALS FROM ONEȘTI

Munca noastră de zi cu zi este menită să îmbunățească viața animalelor fără stapân din jurul nostru.Pentru acest lucru muncim pe multe laturi, dar obiectivul nostru major este STERILIZAREA. Când este vorba despre salvarea unui animal si pregatirea lui pentru o viață mai bună,nu putem face acest lucru fară ajutorul oamenilor care ne inteleg munca si care doresc, alături de noi, să se implice intr-un fel sau altul.


1.930€ Recaudados

146 Teamers

Teamer desde:  31/07/2019

Dogs on Hills Romania

Suntem o echipă mică cu vise mari, facem reabilitare comportamentală canină și credem cu tărie că nici cei mai speriați câini nu sunt irecuperabili. Credem în adopții responsabile, și toată energia, toată munca și tot sufletul nostru sunt îndreptate către câinii aceia care sunt așa de îngroziți de om, că nici nu se ridică de jos.


167€ Recaudados

13 Teamers

Teamer desde:  27/03/2020

AIVIong

Ne dorim comunități care cresc sustenabil. O reprezentare corectă în media, cu accent pe exemplele pozitive, este unul dintre pilonii pe care se sprijină dezvoltarea comunitară. Misiunea noastră este să îmbunătățim comunicarea și înțelegerea dintre oameni, să creștem nivelul de acceptare și să îi ajutăm să vadă voluntariatul și educația non-formală drept pași înainte. ‍‍‍Programele noastre sunt despre jurnalism comunitar, egalitate în sport/societate și lectura ca manieră de exprimare.


258€ Recaudados

16 Teamers

Teamer desde:  20/07/2020

Save & Smile

We are a group of women with experience in animal rescue,we work in various industries but have joined forces in a non-profit animal rescue mission in Mureș, Romania. Our aim is to help cats and dogs in critical situations, providing free neutering and spaying and find them homes.We hope to build a sanctuary for elderly dogs who will never be adopted or who have physical impairments.Thank you! Please visit our Facebook page to see where your donation goes: www.facebook.com/AsociatiaSaveSmile