TAC.social Romania

TAC.social Romania

600  Teamers
22.845 € recaudados

To donate 1€ a month, please sign up with an e-mail address and a credit card. Your bank will withdraw the equivalent of 1€, monthly. There is no commission, all transactions are encrypted and thus secure. Pentru a deveni microdonator TAC, vă creați un cont, cu o adresă de e-mail și datele unui card bancar, o singură dată. Banca dvs. va retrage lunar echivalentul a 1 euro/4,9 lei, fără să mai fie nevoie să reveniți aici. Orice nelămurire: hello@tac.social

Destinamos la recaudación a:

Lucram pentru comunitate si avem nevoie de sprijinul ei

TAC Romania

Suntem medici veterinari pentru animale singure & oameni cu venituri modeste. Credem că, pentru un om care vrea să ne susțină, 5 lei/lună e o sumă neglijabilă. Pentru noi, mai mulți 5 lei puși împreună și sosiți previzibil (lunar) e un sprijin imens. E imens în egală măsură pentru munca medicală și pentru încrederea în efortul comun. Vă mulțumim pentru sprijin. (Platforma aparține fundației spaniole Teaming, prima limbă a site-ului e spaniola. Engleza se alege ușor din meniu.)


Publicado el
23/04/2019

Más información
Ver Documento

Página web:
http://www.facebook.com/socialTAC

Actualizaciones

TAC.social Romania
TAC.social Romania
Teaming Manager

01/07/2020 07:25 h

RO/ Salutări cu drag,
Tuturor donatorilor înscriși în grup în luna iunie, le reaminitm cu bucurie că pot participa la tombola sacoșei cu legume, dacă locuiesc în Cluj-Napoca, Baciu sau Florești, adică localitățile în care poate livra prietena noastră, Simona Dumitriu, producător agricol local. Găsiți la link-ul de mai jos toate amănuntele.
Mulțumim pentru sprijin.
www.facebook.com/socialTAC/posts/3196051107200123

EN/ To all donors who joined our team in June and live in Cluj-Napoca, Baciu or Floresti: you can sign up for the June raffle to win the TAC. satchel loaded with veggies from the garden of Simona Dumitriu, a local farmer and friend. You'll find here the whole lucky story: www.facebook.com/socialTAC/posts/3196051107200123
Thank you so much for supporting us!

Ver todo el comentario


0 Comentarios

Comenta

Ver todas las actualizaciones

Últimos comentarios

Ashley-Nicole Delmar
Ashley-Nicole Delmar
Teamer

21/11/2021 13:00 h

Very proud to support this amazing group <3

Ver todo el comentario


1 Comentarios

Comenta

TAC.social Romania
TAC.social Romania
Teaming Manager

27/11/2019 10:59 h

Cu dragul dumneavoastră, am ajuns să fim 450 de coechipieri. De dragul dumneavoastră, am făcut și noi... ce-am putut. Dacă sunteți donator Teaming în echipa noastră și vă doriți un abțibild cu... 5 lei care se duc pe lună, el vă așteaptă la Bazar de bine, pe 7 decembrie, la Atelier Cafe. Dacă nu sunteți în-din Cluj, așteptăm adresa dumneavoastră poștală la hello@tac.social și vă trimitem un pliculeț modest, dar sincer.
Vă mulțumim de 450 de ori.

Ver todo el comentario


0 Comentarios

Comenta

Ver todos los comentarios

Recaudado

Hemos recaudado hasta hoy:
22.845 €
Ya hemos donado:
22.345 €
Vamos a donar:
500 €
Ver detalle de recaudaciones

Información

Fecha de publicación
10/01/2019

Tipo de Grupo
ONG

Ámbito
Defensa de los animales
Pet Advocacy

País
Rumanía

Comparte en tus redes sociales

Copia y pega la URL

https://www.teaming.net/tac