Sonia Ruiz Vilar

Sonia Ruiz Vilar

Girona, España


Teamer de 7 Grupos

Grupos en los que participa

7

11.034€ Recaudados

361 Teamers

Teamer desde:  09/09/2014

Ong Protectors dels animals del Gironès

Grup obert per Protectors dels Animals del Gironès, ONG que acull i ajuda gossos i gats abandonats, maltractats i deshauciats per la societat. Nessitem fons per mantenir en bones condicions higièniques i de salut els 100 gossos que a hores d'ara mantenim. Amb la vostra ajuda millorarem la seva situació.


20.527€ Recaudados

367 Teamers

Teamer desde:  09/09/2014

Associació Amics dels Animals de Palafolls

L'associació Amics dels Animals de Palafolls és una entitat sense ànim de lucre constituida al 2007 amb el propòsit de donar atenció a aquells gossos i gats que han estat abandonats i proporcinar-los-hi una nova llar i siguin tractats de la manera que els corresponen: amb atenció i estima. Els nostres animals us necessiten, col·laboreu amb nosaltres si us plau!!


3.593€ Recaudados

68 Teamers

Teamer desde:  09/09/2014

PROTECTORA D'ANIMALS RODAMÓN

Al nostre refugi conviuen 150 gossos i 60 gats. Les despeses que suposa alimentar, esterilitzar, microxipar, vacunar i desparasitar aquests animals són molt elevades, i és per això que demanem la vostra ajuda, donada la manca d'ajuts per part de les administracions.


18.480€ Recaudados

285 Teamers

Teamer desde:  09/09/2014

SOSGOLDEN

Sosgolden es una asociación sin ánimo de lucro creada en el 2007 con el único fin de ayudar y defender a los que no tienen voz, a nuestros animales. Somos una protectora dedicada a rescatar Golden y Labrador Retriever en particular, pero nos hacemos eco de cualquier perro o animal que necesite ser rescatado. Son muchos los que necesitan ayuda pero este es nuestro pequeño grano de arena a la causa. Con el dinero que, gracias a vosotros, vayamos recaudando podremos seguir salvando estrellas.


4.700€ Recaudados

151 Teamers

Teamer desde:  03/11/2015

Associació Protectora d'Animals Terra Viva

Som un grup de gent amant dels animals, cuidem i busquem noves families pels gossos abandonats a la comarca de la Garrotxa. També intentem millorar la situació dels gats urbans, establint colònies controlades mitjançant la seva esterilització, vacunació i desparasitació. Per continuar amb la nostra tasca i continuar amb nous projectes necessitem la vostra col·laboració. Ajudeu-nos, ajudeu-los.


7.253€ Recaudados

257 Teamers

Teamer desde:  15/09/2016

Associació Protectora Animals l'Anxova Peluda

L'associació Protectora d'Animals l'Anxova Peluda és una entitat sense ànim de lucre constituïda el 2014 i situada al municipi de l'Escala (Girona). Actualment no disposem de terreny físic, però funcionem amb cases d'acollida. El nostre propòsit és proporcionar una segona oportunitat i una vida digna a tots els animals que han estat abandonats. Ens ajudes a fer-ho possible? Gràcies.


2.420€ Recaudados

53 Teamers

Teamer desde:  13/02/2017

Fundación Altarriba

Fundación Altarriba se fundó el año 1998 como entidad privada con la finalidad de promover, mejorar y proteger los derechos de los animales y luchar para ellos. Actualmente Fundación Altarriba gestiona el refugio-escuela Bú Bup Parc en el que conviven en semilibertad más de 60 animales que han sido abandonados/maltratados. Con las aportaciones que consigamos podremos llevar a cabo más proyectos, concienciando a la sociedad de la importancia del trabajo que realizamos.