Slevin Laine

Barcelona, España


Teamer de 3 Grupos

Cada mes aporta: 3€ a 3 Grupos

Desde el 29-05-2019 ha aportado 67€

Grupos en los que participa

3

1.865€ Recaudados

40 Teamers

Teamer desde:  29/05/2019

APRODEGA, Colònies de Gats Vilassar de Dalt

L'Associació APRODEGA s'encarrega de cuidar, alimentar, controlar i esterilitzar els gats de les colònies de carrer de Vilassar de Dalt. L'associació es gestiona únicament amb voluntaris i es necessiten molts recursos dels que no disposem per poder mantenir una gestió adient. Tots els diners de les donacions es destinaran principalment a l'esterilització ja que és fonamental per controlar la població.


10.804€ Recaudados

142 Teamers

Teamer desde:  25/06/2019

Amics dels Gats de Carrer de Mataró

Els gats que malviuen als carrers es veuen sotmesos diàriament a molts perills com ara morir atropellats o veure’s afectats per malalties que redueixen dràsticament la seva esperança de vida. Aquests felins, a més, evolucionen sense contacte humà, fet que complica enormement la seva introducció a una llar o centre d’acollida. Davant d’aquesta situació, la nostra entitat alimenta diàriament més de 25 colònies de gats de Mataró, els esterilitza i ajuda quan la seva vida corre perill. Ajuda'ns!


3.864€ Recaudados

124 Teamers

Teamer desde:  05/08/2019

El Somni dels Gats

El Somni dels Gats es una asociación sin ánimo de lucro con la finalidad de mejorar la calidad de vida de los gatos sin hogar. Como nosotros son seres con necesidades de alimentación, medicación, amor, que a menudo se encuentran desprotegidos,muchos mueren abandonados,enfermos, atropellados, enverenados por ello debemos concienciarnos de lo que implica tener un animal en casa, de la importancia de considerarlo un miembro de nuestra família al que no abandonaremos jamás.Tienen derecho a la vida