Nuria Nuri

Barcelona, España


Teamer de 5 Grupos

Cada mes aporta: 5€ a 5 Grupos

Desde el 02-06-2020 ha aportado 37€

Grupos en los que participa

5

17.252€ Recaudados

423 Teamers

Teamer desde:  02/06/2020

Associació Protectora Animals l'Anxova Peluda

L'associació Protectora d'Animals l'Anxova Peluda és una entitat sense ànim de lucre constituïda el 2014 i situada al municipi de l'Escala (Girona). Actualment no disposem de terreny físic, però funcionem amb cases d'acollida. El nostre propòsit és proporcionar una segona oportunitat i una vida digna a tots els animals que han estat abandonats. Ens ajudes a fer-ho possible? Gràcies.


5.809€ Recaudados

268 Teamers

Teamer desde:  07/11/2020

Refugi Els Ángels

Somos una asociación sin ánimo de lucro que presta asistencia y recoge todo tipo de animales en situaciones de abandono extremo, maltrato, enfermedad, etc. Disponemos tan sólo de nuestros propios recursos personales de tiempo libre y esfuerzo. Los animales rescatados suelen padecer traumas, miedos o inseguridades generadas por una vida de maltrato y/o abandono; no sólo se les proporciona asistencia veterinaria, también se les recupera psíquicamente para que puedan tener una nueva oportunidad.


5.510€ Recaudados

232 Teamers

Teamer desde:  02/12/2020

PROTE OSONA - CRAPO G59111542

PROTE OSONA - CRAPO -Grup de Control i Rescat Animal Peluts d'Osona. El voluntariat de la PROTECTORA D'ANIMALS D'OSONA crea CRAPO per tal de donar nom al grup de persones que costejen actuacions veterinaries i actuen en rescats d'animals que viuen situacions de maltractament, ocupant-se i preocupant-se perquè els animals visquin amb dignitat. Gràcies per ajudar-nos amb totes les despeses derivades de les actuacions veterinaries i els rescats! proteosona@gmail.com


68.394€ Recaudados

1.000 Teamers

Teamer desde:  02/12/2020

Protectora de Animales SVPAP

Ayudamos y refugiamos a unos 150 animales (entre perros y gatos), quienes fueron víctimas del abandono y/o maltrato. Les proporcionamos cobijo, alimentos, cuidados veterinarios y mucho, mucho amor; somos su familia y hogar temporal. Somos una entidad sin ánimo de lucro y, para poder lograr mantener todo esto, necesitamos toda la ayuda posible, ¡cada granito de arena cuenta! https://svpap.org https://m.facebook.com/svpap/ https://instagram.com/svpapoficial?igshid=6iya8je549jk


10.314€ Recaudados

272 Teamers

Teamer desde:  02/12/2020

Associació Protectora d'Animals Terra Viva

Som un grup de gent amant dels animals, cuidem i busquem noves families pels gossos abandonats a la comarca de la Garrotxa. També intentem millorar la situació dels gats urbans, establint colònies controlades mitjançant la seva esterilització, vacunació i desparasitació. Per continuar amb la nostra tasca i continuar amb nous projectes necessitem la vostra col·laboració. Ajudeu-nos, ajudeu-los.