PROTE OSONA

PROTE OSONA

262  Teamers
13.571 € recaudados

PROTE OSONA (Associació per a la defensa dels animals d’Osona) - PROTECTORA D’ANIMALS D’OSONA Gràcies per ajudar-nos amb totes les despeses derivades de les actuacions veterinaries i els rescats! recollidesprotectora@gmail.com

Destinamos la recaudación a:

*Dignitat i Protecció Animal*

PROTE OSONA - CRAPO > Control i Rescat Animal Protectora Osona

Costejem actuacions veterinaries danimals que viuren actualment a la Protectora dAnimals dOsona i actuem en rescats exteriors danimals que viuen situacions de maltractament, mediant i preocupant-nos perquè visquin amb dignitat i una mínima qualitat de vida. Hi ha molts animals que requereixen assistència veterinària, i fora dels refugis, malauradament, motls animals viuen en situacions precàries i de maltractament que necessiten ser rescatats per poder viure amb dignitat.


Publicado el
11/11/2012

Más información
Ver Documento

Actualizaciones

Hola teamers! us informem de les últimes actuacions que s'han fet amb els vostres donatius, moltissimes gràcies per les vostres aportacions, ajuden a que molts animals de refugi puguin rebre les atencions adequades! Podeu veure les fotografies dels animals atesos i les seves factures corresponents al mateix grup de Crapo teaming.
La Flosky era una gata d'edat avançada que no sabem com va patir una fractura de pota, al no detectar-se a temps va haver de requerir repòs sense poder ser intervinguda a través de cirurgia, la visita al veterinari i una radiografia van ser clau per a la seva recuperació, malauradament un temps més tard, degut a una leucèmia que patia va morir...
La Mel i en Sugus són una parelleta del refugi d'edat avançada els quals per diferents signes i símptomes es va creure convenient realitzar-los analítiques de control per descartar malalties com leishmania o d'altres, adjuntem també fotografia de l'analítica i el seu cost, per sort els resultats van ser favorables tot i que en Sugus va haver d'estat ingressat un parell de dies perquè presentava anèmia.
En Sequrri és un gosset mida petita que fa molts anys que és al refugi, viu amb la seva mini manada que en diem, i ell de sobte va començar a no menjar, es va començar a aprimar i estava apàtic, sabiem que tenia un problema bucal que requeria d'una neteja, però era molt recomanable fer-li una analítica de sang per descartar algun tipus de deficiència, malauradament se li va detectar una Insuficiència renal, que a dia d'avui s'està tractant i sembla que evol.luciona favorablement!
Amb tot els costos pujen al voltant dels 175€. Seguirem fent recol.lecta per ajudar a més animals necessitats!
Un temps enrrere us demanàvem col.laboració a través del facebook de Crapo i la Prote Osona per diversos casos, entre ells el de la Bruna, una gossa trobada atropellada amb fractura múltiple i oberta a la pota davantera, la qual se li va practicar una complicada cirurgia que a data d'avui encara requereix seguiment, porta uns ferros a la pota i se l'està tractant de la leishmania que pateix, també detectada a través d'una analítica de control. Es una cosa molt mimosa, d'edat avançada, que actualment viu amb una familia d'acollida, com una reina, tal i com sempre ha merescut! La factura de la seva operació puja a més de 500€, pel que esperem poder-la pagar dins els propers mesos, tant amb les vostres aportacions com amb les aportacions dels voluntaris i les diferents recol.lectes que poguem fer. Moltissimes gràcies, seguim!!!!

Ver todo el comentario


0 Comentarios

Comenta

Ver todas las actualizaciones

Últimos comentarios

Bon dia i bona setmana a tots i totes els i les teamers que col.laboreu amb nosaltres! Avui hem fet un traspàs dels donatius acumulats, que ens serviran per pagar les factures que es van generant en l'atenció als animals rescatats. Durant la setmana publicarem la info dels gossos o gats que hagin pogut ser atesos gràcies a la vostra col.laboració! el dissabte 14/10/17 varem haver de portar d'urgència un dels iaions del refugi, en Boss, que feia dies que no estava massa fi, li varem poder fer analítica completa i valorar la seva insuficiència cardíaca que fa temps es va diagnosticar. Pel que sembla amb medicació i molt de carinyo es recuperarà el suficient com per poder tornar a disfrutar de les passejades. Agraïm moltissim els vostres donatius, ja que sense ells no serien possible ni la meitat de les actuacions que fem, i que tot i que moltes vegades acabem pagant de la nostra butxaca, tenir un recurs com els microdonatius ens dona un marge de tranquilitat que no té preu! Salut per tothom i seguirem informant!!!

Ver todo el comentario


2 Comentarios

Comenta

Hola Yolanda Garcia! Moltes gràcies per unir-te en benefici dels animals!!!

Ver todo el comentario


0 Comentarios

Comenta

Ver todos los comentarios

Recaudado

Hemos recaudado hasta hoy:
13.571 €
Ya hemos donado:
12.816 €
Vamos a donar:
755 €
Ver detalle de recaudaciones

Información

Fecha de publicación
11/11/2012

Tipo de Grupo
Otros

Ámbito
Defensa de los animales

País
España

Provincia
Barcelona

Comparte en tus redes sociales

Copia y pega la URL

https://www.teaming.net/proteosona