Miriam Tosas Vera

Tarragona, España


Teamer de 3 Grupos

Cada mes aporta: 3€ a 3 Grupos

Desde el 30-06-2015 ha aportado 88€

Grupos en los que participa

3

11.996€ Recaudados

147 Teamers

Teamer desde:  30/06/2015

Fan del Lluís

El nostre lema és Nens contra la Laminopatia, en concret del tipus L-CMD. Recaptem fons per a la investigació d'aquesta greu malaltia, rara entre les rares, amb el somni de trobar-li curació. Es coneixen pocs casos registrats al món i això fa que ni els laboratoris farmacèutics, ni les administracions públiques investiguin aquesta malaltia, tot ho hem d'aconseguir els pares amb fons privats. És una malaltia degenerativa que en pocs anys té un desenllaç fatal.


15.642€ Recaudados

270 Teamers

Teamer desde:  24/05/2020

Teaming de la Protectora de Tarragona

No todos pueden ser socios dadas las circunstancias económicas. Por eso y por peticiones de muchas personas de aportar lo que puedan creamos teaming. De todas las colaboraciones depende que podamos operar y mantener a nuestros peludos y los que vienen bastante cuidados. Gracias por apoyar nuestro esfuerzo para que ellos puedan vivir mejor.


106€ Recaudados

30 Teamers

Teamer desde:  03/03/2021

PlaGats

A Pla Gats tenim cura i control de les diferents colònies felines que hi ha presents al Pla de Santa Maria (Alt Camp, Tarragona). Els creem zones on podem donar-los menjar i on poden tenir el seu refugi i territori. D'aquesta manera, es disminueix la possibilitat que s'escampi brutícia pels carrers. A més, el nostre objectiu a llarg termini és poder esterilitzar els diferents felins per així acabar amb la seva cria descontrolada i per evitar possibles molèsties que puguin ocasionar als veïns.