Mercè Iglesias

Barcelona, España


Teaming manager de 1 Grupos

Teamer de 8 Grupos

Desde el 01-06-2015 ha aportado 250€

Grupos que lidera

1

182€ Recaudados

20 Teamers

Teaming Manager desde:  23/04/2017

Associació Canigat Vallbona d'Anoia

Canigat Vallbona d’Anoia és una associació sense ànim de lucre de nova constitució, formada per voluntaris i que vetlla pel benestar dels animals, principalment gats i gossos, que hi ha en el nostre municipi. El primer objectiu que tenim és generar colònies controlades de gats ferals (capturar, esterilitzar i retornar a la colònia) i crear un refugi per atendre les seves necessitats i poder assegurar-los una bona salut. Ens ajudes?


Grupos en los que participa

8

9.482€ Recaudados

189 Teamers

Teamer desde:  01/06/2015

APAN. Protectora de Animales de la Anoia

APAN es la Asociación Protectora de Animales de la comarca de la Anoia, en Cataluña. Con este grupo queremos recaudar fondos para poder financiar algunas de las necesidades del refugio, comida, medicación, veterinarios, etc. ¿Nos ayudas?


5.168€ Recaudados

198 Teamers

Teamer desde:  01/06/2015

CALDES ANIMAL, PROTECTORA D'ANIMALS

Caldes Animal lluita per millorar el benestar dels animals abandonats quan el nombre d’abandonament sembla que no para d’incrementar i la societat sembla no voler assumir la seva responsabilitat en la defensa animal, Cada any passen per la protectora gossos i gats desnodrits, amb ferides i amb problemes de socialització per maltractament. Nosaltres els atenem i posem tot el nostre calor humà en trobar una nova llar per a tots ells. Ajudan's a ajudar-los!


22.391€ Recaudados

500 Teamers

Teamer desde:  22/06/2015

Protectora Animals Sense Sostre

La asociación Animals Sense Sostre. Registrada como entidad colaboradora del departamento de Medio Ambiente de la Generalitat de Cataluña con el número de registro 27086, es una protectora sin ánimo de lucro, fundada en el año 2002 Animals Sense Sostre, tiene como finalidad conseguir el máximo grado de protección y bienestar de los animales abandonados. http://www.animalssensesostre.org


5.765€ Recaudados

125 Teamers

Teamer desde:  24/08/2015

Amics dels Gats de Carrer de Mataró

Els gats que malviuen als carrers es veuen sotmesos diàriament a molts perills com ara morir atropellats o veure’s afectats per malalties que redueixen dràsticament la seva esperança de vida. Aquests felins, a més, evolucionen sense contacte humà, fet que complica enormement la seva introducció a una llar o centre d’acollida. Davant d’aquesta situació, la nostra entitat alimenta diàriament més de 25 colònies de gats de Mataró, els esterilitza i ajuda quan la seva vida corre perill. Ajuda'ns!


53.876€ Recaudados

988 Teamers

Teamer desde:  21/10/2015

Societat Protectora Animals de Mataró

CAMPAÑA 1 € = 1 VETERINARIO Nuestra protectora siempre ha velado por los animales que habitan en nuestros refugios, y lucha día tras día para que nuestros animales no vean menguadas sus atenciones a pesar de las dificultades. Es por eso que una vez más pedimos la ayuda de los amigos de la spAm. En este caso haciendo un llamamiento a la fuerza de la unión: 1 solo € de cada uno de nosotros supone poder contratar un veterinario que vele por la salud de nuestros animales. ¿Te sumas?


529€ Recaudados

23 Teamers

Teamer desde:  23/04/2017

Geligats-Ajudem els gats sense sostre

Som una associació sense ànim de lucre creada amb l'objectiu de donar una millor qualitat de vida als gats del carrer de Gelida. Els alimenten, vacunem, prestem atenció veterinària i esterilitzem per a tenir controlades les nostres colònies. Però necessitem la teva ajuda, perquè sols no ho podem fer! Si vols fer una aportació extra, fer-te soci o adoptar un dels nostres gats, envia un e-mail a : info.geligats@gmail.com Gràcies!


6.265€ Recaudados

143 Teamers

Teamer desde:  07/05/2017

APAEC (Asc. Protectora de Animales Exóticos)

APAEC (Asociación Protectora de Animales Exóticos de Cataluña) es un equipo de voluntarios y amantes de los animales que surge ante la necesidad de sentar unas bases en las que se contemplen a los animales exóticos, destinados a animales de compañía, como seres dignos de protección, cuidados y cariño.


76€ Recaudados

8 Teamers

Teamer desde:  12/05/2017

Gats Montbui

Somos una asociación sin ánimo de lucro, en la cual luchamos por el cuidado y la defensa de los gatos de la calle que viven en diferentes colonias en Santa Margarida de Montbui (Barcelona). Nuestro principal trabajo es cuidar, alimentar, controlar, esterelizar… gatos que se encuentran en la calle. Buscamos gente voluntaria que quieran ayudar aportando su granito de arena a este nuevo proyecto. Tu ayuda, les ayuda!