Mercè Iglesias

Barcelona, España


Teaming manager de 1 Grupos

Teamer de 8 Grupos

Cada mes aporta: 9€ a 9 Grupos

Desde el 01-06-2015 ha aportado 232€

Grupos que lidera

1

122€ Recaudados

21 Teamers

Teaming Manager desde:  23/04/2017

Associació Canigat Vallbona d'Anoia

Canigat Vallbona d’Anoia és una associació sense ànim de lucre de nova constitució, formada per voluntaris i que vetlla pel benestar dels animals, principalment gats i gossos, que hi ha en el nostre municipi. El primer objectiu que tenim és generar colònies controlades de gats ferals (capturar, esterilitzar i retornar a la colònia) i crear un refugi per atendre les seves necessitats i poder assegurar-los una bona salut. Ens ajudes?


Grupos en los que participa

8

8.924€ Recaudados

191 Teamers

Teamer desde:  01/06/2015

APAN. Protectora de Animales de la Anoia

APAN es la Asociación Protectora de Animales de la comarca de la Anoia, en Cataluña. Con este grupo queremos recaudar fondos para poder financiar algunas de las necesidades del refugio, comida, medicación, veterinarios, etc. ¿Nos ayudas?


4.604€ Recaudados

193 Teamers

Teamer desde:  01/06/2015

CALDES ANIMAL, PROTECTORA D'ANIMALS

Caldes Animal lluita per millorar el benestar dels animals abandonats quan el nombre d’abandonament sembla que no para d’incrementar i la societat sembla no voler assumir la seva responsabilitat en la defensa animal, Cada any passen per la protectora gossos i gats desnodrits, amb ferides i amb problemes de socialització per maltractament. Nosaltres els atenem i posem tot el nostre calor humà en trobar una nova llar per a tots ells. Ajudan's a ajudar-los!


20.917€ Recaudados

504 Teamers

Teamer desde:  22/06/2015

Protectora Animals Sense Sostre

La asociación Animals Sense Sostre. Registrada como entidad colaboradora del departamento de Medio Ambiente de la Generalitat de Cataluña con el número de registro 27086, es una protectora sin ánimo de lucro, fundada en el año 2002 Animals Sense Sostre, tiene como finalidad conseguir el máximo grado de protección y bienestar de los animales abandonados. http://www.animalssensesostre.org


5.396€ Recaudados

127 Teamers

Teamer desde:  24/08/2015

Amics dels Gats de Carrer de Mataró

Els gats que malviuen als carrers es veuen sotmesos diàriament a molts perills com ara morir atropellats o veure’s afectats per malalties que redueixen dràsticament la seva esperança de vida. Aquests felins, a més, evolucionen sense contacte humà, fet que complica enormement la seva introducció a una llar o centre d’acollida. Davant d’aquesta situació, la nostra entitat alimenta diàriament més de 25 colònies de gats de Mataró, els esterilitza i ajuda quan la seva vida corre perill. Ajuda'ns!


50.929€ Recaudados

1.013 Teamers

Teamer desde:  21/10/2015

Societat Protectora Animals de Mataró

CAMPANYA 1€=1 veterinari. La nostra protectora sempre ha vetllat pels animals que habiten els nostres refugis, i lluita dia rera dia per tal que els nostres animals no vegin minvades les seves atencions malgrat les dificultats. És per això que un cop més demanem l'ajuda dels amics de la spAm. En aquest cas fent una crida a la força de la unió: 1 sól € de cadascú de nosaltres, suposa poder contractar un veterinari que vetlli per la salut dels nostres animals. T'hi sumes?


462€ Recaudados

22 Teamers

Teamer desde:  23/04/2017

Geligats-Ajudem els gats sense sostre

Som una associació sense ànim de lucre creada amb l'objectiu de donar una millor qualitat de vida als gats del carrer de Gelida. Els alimenten, vacunem, prestem atenció veterinària i esterilitzem per a tenir controlades les nostres colònies. Però necessitem la teva ajuda, perquè sols no ho podem fer! Si vols fer una aportació extra, fer-te soci o adoptar un dels nostres gats, envia un e-mail a : info.geligats@gmail.com Gràcies!


5.835€ Recaudados

148 Teamers

Teamer desde:  07/05/2017

APAEC (Asc. Protectora de Animales Exóticos)

APAEC (Asociación Protectora de Animales Exóticos de Cataluña) es un equipo de voluntarios y amantes de los animales que surge ante la necesidad de sentar unas bases en las que se contemplen a los animales exóticos, destinados a animales de compañía, como seres dignos de protección, cuidados y cariño.


57€ Recaudados

7 Teamers

Teamer desde:  12/05/2017

Gats Montbui

Somos una asociación sin ánimo de lucro, en la cual luchamos por el cuidado y la defensa de los gatos de la calle que viven en diferentes colonias en Santa Margarida de Montbui (Barcelona). Nuestro principal trabajo es cuidar, alimentar, controlar, esterelizar… gatos que se encuentran en la calle. Buscamos gente voluntaria que quieran ayudar aportando su granito de arena a este nuevo proyecto. Tu ayuda, les ayuda!