Mercè Iglesias

Barcelona, España


Teaming manager de 1 Grupos

Teamer de 8 Grupos

Cada mes aporta: 9 € a 9 Grupos

Desde el 01-06-2015 ha aportado 675 €

Grupos que lidera

1

2.415 € Recaudados

97 Teamers

Teaming Manager desde:  23/04/2017

Canigat Vallbona d'Anoia

Som una associació sense ànim de lucre formada per voluntaris que vetllem pel benestar animal. Gestionem colònies de gats ferals fent seguiment i aplicant el mètode CER (captura, esterilització i retorn). Rescatem cadells, animals ferits, malalts i/o abandonats, fem tractament veterinari, socialitzem, per donar-los una nova oportunitat lluny del carrer a través d’adopcions responsables. Funcionem amb cases d’acollida però construïm un refugi per atendre millor les seves necessitats. Ens ajudes?


Grupos en los que participa

8

11.943 € Recaudados

146 Teamers

Teamer desde:  24/08/2015

Amics dels Gats de Carrer de Mataró

Els gats que malviuen als carrers es veuen sotmesos diàriament a molts perills com ara morir atropellats o veure’s afectats per malalties que redueixen dràsticament la seva esperança de vida. Aquests felins, a més, evolucionen sense contacte humà, fet que complica enormement la seva introducció a una llar o centre d’acollida. Davant d’aquesta situació, la nostra entitat alimenta diàriament més de 25 colònies de gats de Mataró, els esterilitza i ajuda quan la seva vida corre perill. Ajuda'ns!


2.584 € Recaudados

83 Teamers

Teamer desde:  23/04/2017

Geligats-Ajudem els gats sense sostre

Som una associació sense ànim de lucre creada amb l'objectiu de donar una millor qualitat de vida als gats del carrer de Gelida. Els alimenten, vacunem, prestem atenció veterinària i esterilitzem per a tenir controlades les nostres colònies. Però necessitem la teva ajuda, perquè sols no ho podem fer! Si vols fer una aportació extra, fer-te soci o adoptar un dels nostres gats, envia un e-mail a : info.geligats@gmail.com Gràcies!


1.055 € Recaudados

45 Teamers

Teamer desde:  30/08/2019

Gat's Carrer Santpedor

Asociación sin ánimo de lucro que cuida, protege y alimenta los gatos ferales. Nuestros objetivos son: -Encontrar casas de acogida o adopción para el máximo número de gatos posible. -Crear refugios y comederos para las colonias con el objetivo de darles una vida más digna a los que por desgracia viven en la calle. -Utilizamos el método CER para controlar las colonias y así evitar el nacimiento de nuevos gatos. Para muchos de nosotros 1€ no es nada, pero para los gatos ese euro significa mucho


3.068 € Recaudados

148 Teamers

Teamer desde:  30/08/2019

ESPARGATS · Esparreguera amb els gats

ESPARGATS es una asociación formada por voluntarios sin ánimo de lucro creada para gestionar y controlar las colonias de gatos de Esparreguera. También salvamos vidas para encontrarles un hogar a los gatos que han sido abandonados o que viven en la calle... Las donaciones van íntegramente a los gastos de la asociación. ¡Mil gracias, cada granito es un gran paso para todos! Únete, comparte, difunde nuestra causa. FB: facebook.com/espargats IG: @espargats


1.066 € Recaudados

33 Teamers

Teamer desde:  03/11/2019

Peludets Sant Vicenç

Som unes poques voluntàries amants dels gats que dediquem les nostres vides i els nostres pocs recursos econòmics a ajudar als gats que viuen al carrer i no estan controlats per l'ajuntament. Actualment tenim cura d'una colònia de gats i gatons d'uns 14 individus situats a prop de l'estació de Sant Vicenç de Castellet. Amb un xic d'ajuda podríem dur la nostra tasca amb més eficàcia i fins i tot podríem arribar a castrar les femelles. Ara mateix, només podem alimentar la colònia.


1.616 € Recaudados

74 Teamers

Teamer desde:  05/02/2020

7vides

7VIDES es una asociación sin ánimo de lucro. Se formó el 27 de febrero del 2018. Ayudamos a los gatos del municipio de Ódena (08711), Barcelona. Desde agosto del 2019 (gracias a donaciones económicas y ayuda de voluntarios) tenemos un pequeño refugio donde podemos tener a los gatos. También realizamos CES en las colonias del municipio para controlarlas. Queremos seguir creciendo como asociación, pero necesitamos ayuda... Ayúdanos a ayudar por tan sólo un eurito al mes!!! Gracias :)


14.192 € Recaudados

222 Teamers

Teamer desde:  26/04/2020

APAECATALUNYA

APAEC (Asociación Protectora de Animales Exóticos de Cataluña) es un equipo de voluntarios y amantes de los animales que surge ante la necesidad de sentar unas bases en las que se contemplen a los animales exóticos, destinados a animales de compañía, como seres dignos de protección, cuidados y cariño.


1.165 € Recaudados

40 Teamers

Teamer desde:  30/12/2020

Los nidos de David / Colonia de Mau

En estos momentos nos ocupamos de unos 30 gatos y de otros animales. Algunos los adoptamos, otros han sido bebés en acogida que han crecido con nosotros y nunca se fueron, y la mayoría son gatitos callejeros que se acercan a casa buscando comida, cobijo y cariño. De estos últimos nos estamos ocupando de sus esterilizaciones y de sus dolencias, ya que es una colonia afectada por leucemia. Hacemos acogidas, y auxiliamos a todo tipo de animales que nos cruzamos. Gracias en su nombre