MercedesAbelló Moreno

Mercedes Abelló Moreno

Barcelona, España


Teamer de 3 Grupos

Cada mes aporta: 3€ a 3 Grupos

Desde el 03-03-2017 ha aportado 4€

Grupos en los que participa

3

44.854€ Recaudados

975 Teamers

Teamer desde:  03/03/2017

Societat Protectora Animals de Mataró

CAMPANYA 1€=1 veterinari. La nostra protectora sempre ha vetllat pels animals que habiten els nostres refugis, i lluita dia rera dia per tal que els nostres animals no vegin minvades les seves atencions malgrat les dificultats. És per això que un cop més demanem l'ajuda dels amics de la spAm. En aquest cas fent una crida a la força de la unió: 1 sól € de cadascú de nosaltres, suposa poder contractar un veterinari que vetlli per la salut dels nostres animals. T'hi sumes?


9.716€ Recaudados

279 Teamers

Teamer desde:  04/04/2017

Associació Protectora Animals de Granollers

La Asociación Protectora de Animales de Granollers es una asociación, sin ánimo de lucro, que tiene como objetivo acoger a perros, gatos y otros animales abandonados para cuidarlos en nuestro refugio mientras les buscamos una nuevo hogar donde puedan ser felices.


4.207€ Recaudados

157 Teamers

Teamer desde:  04/04/2017

ARBRA

ARBRA (Adopcions Responsables i Benestar Animal) és una associació que s'encarrega de recollir i donar en adopció, els gossos trobats per Sta Eulàlia de Ronçana, La Garriga, Bigues i Riells, l'Ametlla del Vallès, Sant Fost i Cànoves. Per tal de seguir amb la nostra tasca, és molt important la vostra col·laboració ja sigui fent de casa d'acollida, fent de padrins, donant material, adoptant un dels nostres peluts o en aquest cas, fent un mini-donatiu, que per a nosaltres és moltíssim! Gràcies!