Walter Van der Stiggel

Bélgica


Teaming manager de 2 Grupos

Teamer de 9 Grupos

Cada mes aporta: 11 € a 11 Grupos

Desde el 10-11-2017 ha aportado 341 €

Grupos que lidera

2

506 € Recaudados

13 Teamers

Teaming Manager desde:  10/11/2017

KATIMOE

Het initiatief is ontstaan door een iets of wat te groot geworden liefdadigheid van één persoon, Annemie Messelis, en is begonnen met één zwerfkatje dat eten kreeg (Balou) en die er al zijn vriendjes uitnodigde. Op dit ogenblik is die “vriendenkring” reeds uitgegroeid tot 28 zwervers en 20 zelf geadopteerde. De voeding, ontvlooien, ontwormen, vaccineren betaalde ze allemaal zelf. Nu is het een erkende VZW zonder steun. Dus alle hulp is meer dan welkom


210 € Recaudados

7 Teamers

Teaming Manager desde:  13/12/2019

Tuin van Bastet

Wij proberen een hulp te zijn op de gebieden waar de gemiddelde asielverantwoordelijke geen tijd meer voor vindt. Tuin van Bastet VZW heeft als doel om organisaties te helpen die actief zijn in het redden van katjes. Dit door websites te bouwen en te beheren en ondersteuning te bieden bij geldinzamelingen allerhande. Elke organisatie heeft zijn handen vol met wat belangrijkste is : het helpen van katten in nood, maar ondersteuning komt meestal op de tweede plaats. Daar helpen wij.


Grupos en los que participa

9

906 € Recaudados

33 Teamers

Teamer desde:  09/12/2019

Hoop voor Zwervertjes

Hoop voor Zwervertjes is een asiel dat een 'no kill'-beleid voert. Het staat in voor het opvangen, verzorgen en ter adoptie zetten van zwerfpoezen uit de regio Ingelmunster. De gevonden of binnengebrachte katten verblijven er in een huiselijke omgeving en worden in de beste omstandigheden verzorgd en opgevolgd. De uitbaatster leeft met hart en ziel voor de katjes.


6.570 € Recaudados

335 Teamers

Teamer desde:  13/12/2019

Vzw Azura

Vzw Azura bekostigt zware medische kosten van katjes zonder eigenaar bij kleine organisaties. Dit kan gaan van een aangereden katje met breuken tot een ooramputatie bij bv. een witte kat met oorkanker. Op deze manier helpen we de kleine organisaties het hoofd boven water te houden door deze kosten van hen over te nemen. Verder verdelen we regelmatig voedselpakketten en kopen we couveuses en andere nuttige zaken aan voor deze organisaties.


1.248 € Recaudados

65 Teamers

Teamer desde:  16/12/2019

Pink Paws Pet Rescue

Pink Paws Pet Rescue is een “no-kill” opvang voor hulpbehoevende, oudere en zieke katjes. Soms vangen we ook andere katjes in nood op, maar die worden dan meestal doorgestuurd naar andere opvangen, zodat we tijd kunnen besteden aan de hulpbehoevende diertjes. De medische kosten van deze katjes lopen vaak torenhoog op en we zijn volledig afhankelijk van donaties. Alle financiële steun is dus meer dan welkom!


1.134 € Recaudados

27 Teamers

Teamer desde:  16/12/2019

VZW Our Special Cat Retreat

We are a small, home-based shelter located in Herentals, Belgium that provides shelter for "special" cats, mostly FIV+ cats, which are cats infected with the feline immunodeficiency virus. Our focus on this groups originates from the love for our own FIV+ cat, Pim, and the knowledge that FIV+ cats are still euthanized too often in big shelters. We want to get them healthy and happy and underway to a permanent home through adoption, but to do so we need your help!


777 € Recaudados

30 Teamers

Teamer desde:  19/12/2019

Poezelou

Poezelou is een erkend asiel dat gestart is als een groep vrijwilligers die zich inzetten voor het vangen, steriel maken en terug uitzetten van wilde katten. Omdat er veel meldingen binnenkwamen van gevonden kittens en katjes die nog vlot socialiseerbaar waren, werd er gestart met het opvangen, socialiseren en ter adoptie zetten van vondelingen. Ondertussen herplaatsen ze ook katjes die worden afgestaan. Het asiel draait volledig op vrijwilligers en is afhankelijk van donaties.


440 € Recaudados

26 Teamers

Teamer desde:  16/09/2021

Kattenopvang Waasland

Wij zijn een kattenopvang die exclusief met opvanggezinnen werkt. Op deze manier kunnen al onze opvangkatten en kittens opgroeien, genezen en socializeren in een huiselijke sfeer tot ze klaar zijn voor een nieuwe thuis. We zorgen voor katten van alle leeftijden, van pasgeboren kittens tot senior katten, gezond of ziek, want elke kat heeft recht op een thuis.


586 € Recaudados

67 Teamers

Teamer desde:  03/10/2021

Poezencentrale Mol VZW

Poezencentrale Mol vzw is een ongesubsidieerd maar erkend asiel voor katjes in nood. We hebben geen centrale locatie waar de katjes verblijven want zij worden opgevangen bij gastgezinnen in huis, als volwaardig lid van het gezin. Wij zijn een no-kill shelter voor de extra zorgkatjes.


139 € Recaudados

10 Teamers

Teamer desde:  05/10/2021

Zwerfkatjes Veurne vzw

Wij zijn er voor alle katjes die ons nodig hebben. Elk katje krijgt bij ons ALLE KANSEN. Om ze daarna volledig wettelijk in orde te brengen en dan naar een gepast huisje/baasje te zoeken. Wij zijn een NO KILL asiel! Elk katje krijgt alle kansen! Wij zijn NIET gesubsidieerd, Alles is op vrijwillige basis. Elke gift is meer dan welkom!


176 € Recaudados

11 Teamers

Teamer desde:  28/10/2021

Poezenbos vzw

Een no-kill asiel voor katten regio Buggenhout-Londerzeel-Merchtem en Meise. Wij verzorgen jaarlijks honderden achtergelaten en gevonden katten en zoeken naar een nieuwe thuis. De verzorging en behandeling van kittens en senioren kost handenvol geld. Elke euro is welgekomen! Volg ons op FB of www.poezenbos.be