Fundació Vimar - Donem Qualitat de Vida

Fundació Vimar - Donem Qualitat de Vida

67  Teamers
5.762 € recaudados

VIMAR és una Fundació creada per donar qualitat de vida a les persones amb discapacitat del Baix Empordà. Qualitat de vida significa: una casa, una ocupació que fomenti la promoció personal i la integració social, i la possibilitat de gaudir del lleure. I això ho vol fer amb proximitat geogràfica i de gestió perquè aquestes persones tenen dret a l’excel·lent professionalitat dels cuidadors, i a sentir-se estimades sempre i a viure en un ambient entranyable. Ens ajudes amb 1 € al mes?

Destinamos la recaudación a:

Junts vencerem al Covid_19

Fundació Vimar

Vimar, presta atenció en lactualitat a 94 persones. Laparició del Coronavirus ha suposat un canvi substancial en les nostres vides. La preocupació pels efectes que pot produir aquest aïllament en moltes de les persones que atenem; la prevenció, pel que fa a poder disposar dels equips de protecció (Epis) per a treballadors i usuaris, les rigoroses mesures de seguretat pel que fa a lelaboració de protocols molt estrictes. Ens ajudes? Només és 1 € al mes.


Publicado el
24/09/2018

Más información
Ver Documento

Página web:
http://www.fundaciovimar.org/

Actualizaciones

Iolanda Pagès
Teaming Manager

28/07/2019 11:49 h

No marxem de vacances... seguim aquí i necessitem el vostre suport per a poder fer sortides i activitats els caps de setmana, esbargir-nos, participar en les festes dels pobles, conèixer l'entorn, assistir a actes públics... i ha arribat l'estiu, els dies són més llargs, tenim vacances, volem gaudir com tu del passeig a la vora del mar, del sol i de la platja, d'excursions a les muntanyes... relaxar-nos i gaudir del nostre entorn.

Gràcies a tu i a tu ho aconseguirem!!!

Ver todo el comentario


0 Comentarios

Comenta

Ver todas las actualizaciones

Últimos comentarios

Iolanda Pagès
Teamer

16/04/2020 16:37 h

Amics, Amigues,
Ens complau presentar-vos el vídeo i cançó que ha creat la nostra treballadora Aurora Ortiz en aquests moments tan complicats, juntament amb la col·laboració de tots els treballadors i usuaris que atenem a la Fundació Vimar.
https://youtu.be/9D_AKg9d6RQ

Agrair també a la Sara Nicolas per la seva col·laboració amb la llengua de signes.
En definitiva, gràcies a tots per tota la feina feta des de casa i des del cor.
Esperem que us agradi i feu la màxima difusió.

En aquests moments el vostre suport encara és més important.

Ben cordialment,

Ver todo el comentario


0 Comentarios

Comenta

Iolanda Pagès
Teamer

03/12/2019 08:59 h

Avui, dia 3 de desembre, celebrem el Dia Internacional de les persones amb discapacitat, amb el lema “sumem capacitats, sumem diversitats”. Es tracta d'una jornada per donar visibilitat al col·lectiu i reivindicar els seus drets d'inclusió social i laboral recollits a la Convenció sobre els Drets de les Persones amb Discapacitat.
Des de la Fundació Vimar, pretenem dia a dia per potenciar la qualitat de vida de les persones, oferint suports individualitzats necessaris en els àmbits del benestar personal, la participació social i l’autodeterminació.
És imprescindible sumar esforços per lluitar contra els estigmes envers la discapacitat, per trencar tots els tòpics i estereotips; per acceptar la diferència i la diversitat. Aquesta és la batalla que hem d’aconseguir, una inclusió plena en tots els àmbits respectant i acceptant sempre la diferència. Necessitem polítiques reals d’inclusió i que la igualtat d’oportunitats sigui un fet real on tots sumem.
La diferència marca l’essència. Eduquem en el respecte, la igualtat, la diversitat i deixem els prejudicis a un costat. Totes les persones sentim, ens emocionem, necessitem sentir-nos estimats, acompanyats i escoltats.

Aleyda Castro i Vicky Ger

Ver todo el comentario


0 Comentarios

Comenta

Ver todos los comentarios

Recaudado

Hemos recaudado hasta hoy:
5.762 €
Ya hemos donado:
5.363 €
Vamos a donar:
399 €
Ver detalle de recaudaciones

Información

Fecha de publicación
06/09/2018

Tipo de Grupo
ONG

Ámbito
Discapacidad
Familias
Personas mayores

País
España

Provincia
Girona

Comparte en tus redes sociales

Copia y pega la URL

https://www.teaming.net/vimar