Comentario
Iolanda Pagès, Teamer, el 03/12/2019  a las 08:59h

Avui, dia 3 de desembre, celebrem el Dia Internacional de les persones amb discapacitat, amb el lema “sumem capacitats, sumem diversitats”. Es tracta d'una jornada per donar visibilitat al col·lectiu i reivindicar els seus drets d'inclusió social i laboral recollits a la Convenció sobre els Drets de les Persones amb Discapacitat.
Des de la Fundació Vimar, pretenem dia a dia per potenciar la qualitat de vida de les persones, oferint suports individualitzats necessaris en els àmbits del benestar personal, la participació social i l’autodeterminació.
És imprescindible sumar esforços per lluitar contra els estigmes envers la discapacitat, per trencar tots els tòpics i estereotips; per acceptar la diferència i la diversitat. Aquesta és la batalla que hem d’aconseguir, una inclusió plena en tots els àmbits respectant i acceptant sempre la diferència. Necessitem polítiques reals d’inclusió i que la igualtat d’oportunitats sigui un fet real on tots sumem.
La diferència marca l’essència. Eduquem en el respecte, la igualtat, la diversitat i deixem els prejudicis a un costat. Totes les persones sentim, ens emocionem, necessitem sentir-nos estimats, acompanyats i escoltats.

Aleyda Castro i Vicky Ger

Este foro sólo es para los Teamers y Teaming Managers del Grupo.
Para poder comentar: