Victòria Vergés Minguell

Victòria Vergés Minguell

Girona, España


Teaming manager de 1 Grupos

Teamer de 3 Grupos

Cada mes aporta: 3 € a 3 Grupos

Desde el 09-02-2017 ha aportado 213 €

Grupos que lidera

1

2.156 € Recaudados

33 Teamers

Teaming Manager desde:  09/02/2017

A.P.A Terra de Vents

L' A.P.A Terra de Vents és una Associació protectora d'animals sense ànim de lucre i cap ajuda de l'administració,situada a la zona d'Agullana i voltants. Actualment no disposem de terreny físic i treballem amb cases d'acollida. El nostre objectiu és ajudar el màxim d'animals possibles i trobar-los una segona oportunitat, i és per això que necessitem la vostre col.laboració. Ens ajudes a seguir salvant vides? MOLTES GRÀCIES!!


Grupos en los que participa

3

22.739 € Recaudados

443 Teamers

Teamer desde:  17/02/2017

Associació Protectora Animals l'Anxova Peluda

L'associació Protectora d'Animals l'Anxova Peluda és una entitat sense ànim de lucre constituïda el 2014 i situada al municipi de l'Escala (Girona). Actualment no disposem de terreny físic, però funcionem amb cases d'acollida. El nostre propòsit és proporcionar una segona oportunitat i una vida digna a tots els animals que han estat abandonats. Ens ajudes a fer-ho possible? Gràcies.


16.543 € Recaudados

270 Teamers

Teamer desde:  20/02/2017

ARIA Asociación de Rescate Animal

Todos hemos visto un perro abandonado alguna vez, y reflexionamos..."Si pudiera le ayudaba", pero todo queda en una reflexion. En ARIA nos encargamos de rescatarlo, y darle una segunda oprtunidad en una casa, con el seguimiento de un educador en caso necesario, para su recuperacion y puesta en adopcion. Quizás esa reflexion que haces, ya tenga respuesta, y puedes ayudarle a tener una segunda oportunidad. Ayudanos para convertir tu reflexion en un hecho, https://youtu.be/WTelkxzCR_I


32.932 € Recaudados

669 Teamers

Teamer desde:  12/10/2020

Ong Protectors dels animals del Gironès

Grup obert per Protectors dels Animals del Gironès, ONG que acull i ajuda gossos i gats abandonats, maltractats i deshauciats per la societat. Nessitem fons per mantenir en bones condicions higièniques i de salut els 100 gossos que a hores d'ara mantenim. Amb la vostra ajuda millorarem la seva situació.