TANIARUDA PUIG

TANIA RUDA PUIG

Barcelona, España


Teamer de 4 Grupos

Cada mes aporta: 3€ a 3 Grupos

Desde el 20-05-2014 ha aportado 2€

Grupos en los que participa

4

15€ Recaudados

4 Teamers

Teamer desde:  27/06/2017

Amics de la Protectora Animals de Mataró

La Societat Protectora Animals de Mataró, necessita de tot el suport per finançar les necessitats dels refugis i dels animals acollits. No ens quedem aturats! Ajudem a ajudar-los!


2.801€ Recaudados

529 Teamers

Teamer desde:  27/06/2017

Santuario de animales "Reserva Wild Forest"

Organización sin ánimo de lucro. Santuario Animal. ​"Reserva Wild Forest" es un Santuario y Centro de rescate de animales salvajes que han sido capturados o criados en cautividad. También atendemos animales heridos o maltratados. Nuestra labor es recuperarlos y devolverles a la vida salvaje. Si son aptos los liberamos, si no, viven a salvo en los bosque del Santuario. También rescatamos animales de otras especies. Paola Calasanz es la Fundadora de la Reserva.


46.882€ Recaudados

1.030 Teamers

Teamer desde:  27/06/2017

Societat Protectora Animals de Mataró

CAMPANYA 1€=1 veterinari. La nostra protectora sempre ha vetllat pels animals que habiten els nostres refugis, i lluita dia rera dia per tal que els nostres animals no vegin minvades les seves atencions malgrat les dificultats. És per això que un cop més demanem l'ajuda dels amics de la spAm. En aquest cas fent una crida a la força de la unió: 1 sól € de cadascú de nosaltres, suposa poder contractar un veterinari que vetlli per la salut dels nostres animals. T'hi sumes?


3.149€ Recaudados

341 Teamers

Teamer desde:  07/07/2017

Animals del Maresme

♥ Estima, difusió i ajuda animal. Associació de voluntaris que des del 2009 promovem l'adopció d'animals abandonats, donem suport a 18 protectores i associacions per cobrir necessitats de pinso, despeses veterinàries... i conscienciem sobre benestar i defensa animal ♥ Amor, difusión y ayuda animal. Asociación de voluntarios que des del 2009 promovemos la adopción de animales abandonados y apoyamos a 18 protectoras y asociaciones para cubrir necesidades de alimento, cuidados veterinarios...