Sonia Bartoli Cenit

Sonia Bartoli Cenit

Girona, España


Teamer de 3 Grupos

Cada mes aporta: 3€ a 3 Grupos

Desde el 09-10-2018 ha aportado 62€

Grupos en los que participa

3

1.316€ Recaudados

35 Teamers

Teamer desde:  09/10/2018

VADEGATS AIGUAFREDA

Associació de voluntaris, pel benestar de gats de carrer de dues poblacions de Barcelona. Alimentem, apliquem el mètode CER (Captura, esterilització i retorn) formem colònies controlades i sanes. Promovem el respecte i adopcions responsables. Asociación de voluntarios, por el bienestar de gatos callejeros de dos poblaciones de Barcelona. Alimentamos, aplicamos el método CER (Captura, esterilización y retorno) formamos colonias controladas y sanas. Promovemos el respeto y adopciones responsables.


21.796€ Recaudados

570 Teamers

Teamer desde:  11/06/2019

Ong Protectors dels animals del Gironès

Grup obert per Protectors dels Animals del Gironès, ONG que acull i ajuda gossos i gats abandonats, maltractats i deshauciats per la societat. Nessitem fons per mantenir en bones condicions higièniques i de salut els 100 gossos que a hores d'ara mantenim. Amb la vostra ajuda millorarem la seva situació.


2.144€ Recaudados

40 Teamers

Teamer desde:  03/09/2019

Associació Protectora Animalista Meraki

Associacio protectora animalista meraki Somos una asociación sin ánimo de lucro, que rescata animales abandonados. Les hacemos revisión veterinaria, esterilizamos, chipamos, y tenemos en acogida hasta encontrarles un hogar definitivo. Los fondos están vehiculados a través de una cuenta particular., hasta que nos llegue el CIF definitivo