Samantha Gómez Campos

Barcelona, España


Teamer de 3 Grupos

Grupos en los que participa

3

7.821€ Recaudados

316 Teamers

Teamer desde:  21/02/2016

Protectora Animals Parets

Sóm l'Associació Protectora d'Animals de Parets l'objectiu principal és acollir i protegir gats i gossos abandonats, per tal de donar-los una segona oportunitat mitjançant les adopcions. La nostra filosofia és proteccionista i cívica, lluitem per la vida de l’animal, tenim com a prioritat, millorar la qualitat de vida dels animals: alimentació, higiene, salut, habitatge i relació amb els humans El primer projecte: control de les colònies de gats. Col·labora per esterilzar i protegir-los


2.438€ Recaudados

110 Teamers

Teamer desde:  16/08/2018

ADPALL

ADPALL neix amb la necessitat dels nostres peluts de Lliçà de Vall. El nostre principal objectiu és el control de colònies urbanes de felins, necessitem ajuda per poder esterilitzar a un gran número de gats, alimentar-los i cobrir les despeses del veterinari. Creiem que petites accions locals poden canviar el món, o almenys la seva vida. Ens estimem molt a tots els peluts i aquest euro serà utilitzat exclusivament pel seu benestar. Gràcies.


18.850€ Recaudados

274 Teamers

Teamer desde:  07/01/2021

Progat la Garriga

Associació en defensa del gat de carrer. Tenim cura de les colònies de gats de La Garriga, fem esterilitzacions, guarim els gats malalts i busquem cases d'acollida i famílies als gats abandonats i als cadells. Asociación en defensa del gato de calle. Cuidamos de las colonias de gatos de La Garriga, hacemos esterilizaciones, curamos los gatos enfermos y buscamos casas de acogida y familias a los gatos abandonados y a los gatitos.