Rosa Maria Riera Vilarrasa

Rosa Maria Riera Vilarrasa

Girona, España


Teamer de 3 Grupos

Cada mes aporta: 3€ a 3 Grupos

Desde el 14-12-2020 ha aportado 18€

Grupos en los que participa

3

10.314€ Recaudados

272 Teamers

Teamer desde:  14/12/2020

Associació Protectora d'Animals Terra Viva

Som un grup de gent amant dels animals, cuidem i busquem noves families pels gossos abandonats a la comarca de la Garrotxa. També intentem millorar la situació dels gats urbans, establint colònies controlades mitjançant la seva esterilització, vacunació i desparasitació. Per continuar amb la nostra tasca i continuar amb nous projectes necessitem la vostra col·laboració. Ajudeu-nos, ajudeu-los.


42.680€ Recaudados

859 Teamers

Teamer desde:  14/12/2020

MONA: Ayuda a que me alimenten

En Fundación MONA se recuperan del maltrato primates que han sido artistas de circo,de televisión o incluso mascotas. Muchos han vivido largos años en absoluta soledad y terribles condiciones, pero nuestro centro de rehabilitación les proporciona un excelente hogar, donde se recuperan viviendo en familia con sus congéneres,en un entorno natural. ¿Te gustaría contribuir a su bienestar? ¡Con tan solo 1 euro al mes puedes colaborar a que tengan una dieta sana y equilibrada! www.fundaciomona.org


17.252€ Recaudados

422 Teamers

Teamer desde:  14/12/2020

Associació Protectora Animals l'Anxova Peluda

L'associació Protectora d'Animals l'Anxova Peluda és una entitat sense ànim de lucre constituïda el 2014 i situada al municipi de l'Escala (Girona). Actualment no disposem de terreny físic, però funcionem amb cases d'acollida. El nostre propòsit és proporcionar una segona oportunitat i una vida digna a tots els animals que han estat abandonats. Ens ajudes a fer-ho possible? Gràcies.