Projecte ESCOLA XXI

Projecte ESCOLA XXI

6  Teamers
602€ recaudados

Uneix-te al nostre grup per a col·laborar amb el projecte de l'associació ReSitua't per a la igualtat real d'oportunitats dels infants de barris amb risc d'exclusió social. El projecte ESCOLA XXI és un projecte d'acció social psicoterapèutica que es realitza dins les escoles a Girona. El projecte engloba els alumnes, les seves famílies i l'equip docent del centre. Per a més informació visiteu la pàgina de l'assocació: http://www.associacioresituat.org

Destinamos la recaudación a:

ESCOLA XXI

Associació ReSitua't

Projecte d’acció i intervenció psicosocial per a escoles amb alumnes amb alt risc d’exclusió social per a treballar per a la prevenció del fracàs escolar i l’abandonament dels estudis i oferir un millor avenir social. El projecte es desenvolupa en tots els àmbits que intervenen en l'adquisició d'aprenentatges per part dels alumnes. És un treball integral amb els alumnes, les seves famílies i els docents del mateix centre.


Publicado el
03/01/2013

Más información
Ver Documento

Página web:
http://www.associacioresituat.org

Actualizaciones

Roger Buxarrais
Teaming Manager

16/12/2020 11:00 h

L’actual situació de pandèmia ha provocat un retrocés en la lluita per vèncer les desigualtats socials existents en la nostra societat. Els infants són la població més vulnerable en entorns de marginalitat i és, en aquests moments, que és vital treballar conjuntament (infant, família i institucions) per a una igualtat real d’oportunitats.
És per aquest objectiu que el projecte Escola XXI esdevé més necessari que mai i, enguany, s’ha ampliat a una altra escola d’alta complexitat situada en un entorn de marginalitat. En aquests moments el projecte es realitza a 3 escoles de la província de Girona i treballa amb els infants, les famílies i el cos docent per a la prevenció de l’exclusió social de la població afectada per aquest estigma causat per la zona geogràfica de residència i pel seu origen ètnic.
En aquests darrers anys hem tingut el suport financer a través de subvencions del Departament de Benestar i Família, Educació i DipSalut Girona. No obstant, degut als efectes de la crisi econòmica que acompanya l’actual situació d’emergència sanitària, la col•laboració de la ciutadania a nivell econòmic s’entreveu que haurà de ser més important per a la continuació del projecte en un futur pròxim.
Una vegada més, gràcies pel vostre suport. Per nosaltres és molt important.

Ver todo el comentario


0 Comentarios

Comenta

Ver todas las actualizaciones

Recaudado

Hemos recaudado hasta hoy:
602€
Ya hemos donado:
537€
Vamos a donar:
65€
Ver detalle de recaudaciones

Información

Fecha de publicación
03/01/2013

Tipo de Grupo
Otros

Ámbito
Familias
Infancia y Juventud
Igualdad

País
España

Provincia
Girona

Comparte en tus redes sociales

Copia y pega la URL

https://www.teaming.net/projecteescolaxxi