Projecte ESCOLA XXI

Teamers: 5

Recaudación: 1 €

Actualización de cómo va la causa
Roger Buxarrais, Teaming Manager, el 26/11/2022  a las 09:57h

L'any 2012 vam iniciar una aventura que ens ha portat a conèixer més profundament la realitat del poble gitano i de les escoles que acullen un gran nombre d'infants d'aquesta cultura. Després d'haver començat per una escola i ampliar-ho fins a 4 escoles més durant aquests 10 anys, (tots de la província de Girona i amb alumnat principalment d'ètnia gitana, però també d'ètnia magribina i gambiana), les noves exigències per part del Departament d'Educació ens obliguen a abandonar les escoles on realitzem el projecte a finals d'aquest 2022.
Durant aquests 10 anys entre les 4 escoles s'han atès un total de 195 infants (119 individualitzat i 76 en tallers), 164 famílies i 68 professionals (individualment i/o en grup).
Desitgem que les escoles on hem tingut la sort de treballar conjuntament durant aquests anys, continuïn treballant per la prevenció de l'exclusió social amb energia i dedicació. Des de la nostra entitat, seguirem treballant amb aquest objectiu per a dissenyar una nova proposta que s'adeqüi a les exigències del Departament per a recolzar la comunitat educativa i, en especial, els infants i les seves famílies.
Moltes gràcies a la plataforma teaming i a vosaltres que heu aportat el vostre granet al projecte. Amb aquest últim pagament, tancarem el grup de recolzament. Mil Gràcies!!

Este foro sólo es para los Teamers y Teaming Managers del Grupo.