nuria garcia amat

Barcelona, España


Teaming manager de 3 Grupos

Cada mes aporta: 2 € a 2 Grupos

Desde el 25-06-2012 ha aportado 182 €

Grupos que lidera

3

15 € Recaudados

2 Teamers

Teaming Manager desde:  25/06/2012

Amics de la Protectora Animals de Mataró

La Societat Protectora Animals de Mataró, necessita de tot el suport per finançar les necessitats dels refugis i dels animals acollits. No ens quedem aturats! Ajudem a ajudar-los!


129.608 € Recaudados

1.648 Teamers

Teaming Manager desde:  25/06/2012

Societat Protectora Animals de Mataró

CAMPAÑA 1 € = 1 VETERINARIO Nuestra protectora siempre ha velado por los animales que habitan en nuestros refugios, y lucha día tras día para que nuestros animales no vean menguadas sus atenciones a pesar de las dificultades. Es por eso que una vez más pedimos la ayuda de los amigos de la spAm. En este caso haciendo un llamamiento a la fuerza de la unión: 1 solo € de cada uno de nosotros supone poder contratar un veterinario que vele por la salud de nuestros animales. ¿Te sumas?


13.685 € Recaudados

134 Teamers

Teaming Manager desde:  01/12/2013

Amics dels Gats de Carrer de Mataró

Els gats que malviuen als carrers es veuen sotmesos diàriament a molts perills com ara morir atropellats o veure’s afectats per malalties que redueixen dràsticament la seva esperança de vida. Aquests felins, a més, evolucionen sense contacte humà, fet que complica enormement la seva introducció a una llar o centre d’acollida. Davant d’aquesta situació, la nostra entitat alimenta diàriament més de 25 colònies de gats de Mataró, els esterilitza i ajuda quan la seva vida corre perill. Ajuda'ns!