Nacho Campmany

España


Teaming manager de 1 Grupos

Teamer de 2 Grupos

Cada mes aporta: 3€ a 3 Grupos

Desde el 24-02-2012 ha aportado 224€

Grupos que lidera

1

2.537€ Recaudados

39 Teamers

Teaming Manager desde:  24/02/2012

PIRI solidari

El Centre Excursionista Vilassar de Mar dedicarà íntegrament la quantitat recollida a través d’aquest “teaming” a un projecte en col·laboració amb els Serveis Socials de l’Ajuntament de Vilassar de Mar, per tal de que aquells nens i nenes del nostre entorn més proper en risc d’exclusió social, de famílies menys afavorides o amb necessitats especials d’ensenyament; puguin rebre formació esportiva extra-escolar en les diferents associacions esportives del nostre poble.


Grupos en los que participa

2

2.134€ Recaudados

29 Teamers

Teamer desde:  13/04/2012

FES UN GEST PER L'ELA - Fundació Miquel Valls

L’Esclerosi Lateral Amiotròfica és una malaltia neurodegenerativa d’orígen desconegut que encara no té cura. Els afectats s’adonen de la seva pèrdua progressiva de funcions i de l’augment del grau de dependència. L’esperança de vida és d’entre 2 i 5 anys. En alguns casos és major. La Fundació Miquel Valls és l’única entitat sense ànim de lucre a Catalunya que treballa per millorar la qualitat de vida dels afectats d’ELA i les seves famílies, difondre’n informació i promoure'n la investigació.


8.752€ Recaudados

333 Teamers

Teamer desde:  19/03/2016

Terapia Génica para Niemann Pick tipo C

Somos la Asociación Niemann Pick de Fuenlabrada.Padres y amigos que luchan para acabar con ésta terrible enfermedad neurodegenerativa, genética y mortal. ¿Imagináis ver a vuestro hijo perder facultades día a día? Nuestra esperanza es la Terapia génica, la CURA de nuestros hijos, tenemos un equipo de investigación y necesitamos de vuestra ayuda, os estaremos eternamente agradecidos. Visítanos en Facebook y conócenos. ¿Nos ayudas? Asociación Niemann Pick Fuenlabrada Viviendo con Niemann pick