Mònica Peña Coll


Teamer de 4 Grupos

Grupos en los que participa

4

1.847€ Recaudados

168 Teamers

Teamer desde:  22/04/2020

ONGD Asociación Índigo

Asociación Índigo trabaja para la población infantil más vulnerable de Isla Mfangano (Kenia), una comunidad rural donde la tasa de abandono infantil es elevadísima y gran parte de la población sufre de malnutrición, SIDA, malaria o tifus, especialmente los más vulnerables: los niños. Índigo trabaja activamente creando una comunidad para ofrecer a los más pequeños acceso a educación, un hogar, un programa de renutrición, sanidad completa para todos ellos, herramientas para el futuro y mucho amor.


1.526€ Recaudados

34 Teamers

Teamer desde:  05/02/2021

Un Munt de Petjades Agrupació

Que fem... Un Munt de Petjades, Agrupació per la Defensa i Tinença Responsable d’Animals és una entitat sense ànim de lucre, creada l’octubre de l’any 2014 al Ripollès, i que neix amb la finalitat de protegir i tenir cura dels animals de companyia abandonats o en situació de risc, ja sigui per manca de responsabilitat dels seus propietaris o perquè no tenen ningú que se n’ocupi. Aquesta motivació la traslladem a tots els àmbits, treballant perquè canviï la situació actual dels animals i per e


16.841€ Recaudados

421 Teamers

Teamer desde:  26/03/2021

Associació Protectora Animals l'Anxova Peluda

L'associació Protectora d'Animals l'Anxova Peluda és una entitat sense ànim de lucre constituïda el 2014 i situada al municipi de l'Escala (Girona). Actualment no disposem de terreny físic, però funcionem amb cases d'acollida. El nostre propòsit és proporcionar una segona oportunitat i una vida digna a tots els animals que han estat abandonats. Ens ajudes a fer-ho possible? Gràcies.


24.105€ Recaudados

622 Teamers

Teamer desde:  27/03/2021

Ong Protectors dels animals del Gironès

Grup obert per Protectors dels Animals del Gironès, ONG que acull i ajuda gossos i gats abandonats, maltractats i deshauciats per la societat. Nessitem fons per mantenir en bones condicions higièniques i de salut els 100 gossos que a hores d'ara mantenim. Amb la vostra ajuda millorarem la seva situació.