Meri Laubert Peña

Meri Laubert Peña

Lleida, España


Teamer de 8 Grupos

Desde el 26-09-2017 ha aportado 123€

Grupos en los que participa

8

24.055€ Recaudados

404 Teamers

Teamer desde:  01/11/2017

Amics dels Animals de la Noguera

Som un grup de voluntaris de la comarca de La Noguera (Lleida) que, després de comprovar amb impotència com els nostres pobles i carreteres s'omplen de gossos i gats abandonats, vem decidir formar una associació per donar-los acollida i buscar una segona família que els estimi. La nostra és una associació sense ànim de lucre formada per un grup de voluntaris que ens estimem els animals. Els voluntaris ens esforcem per donar als gossos i gats unes condicions de vida dignes


13.365€ Recaudados

312 Teamers

Teamer desde:  31/01/2020

Amics dels Animals del Segrià

Somos una Asociación sin ánimo de lucro, que se dedica al cuidado de 150 perros y 35 gatos aproximadamente , que han sido abandonados a su suerte. Todos ellos están esperando ser adoptados por una familia que no les vuelva a traicionar. Ellos no tuvieron la culpa de venir a este mundo, en el que la sociedad está construida de manera en la que se ven indefensos. Los gastos de veterinario, alquiler, alimentación, son muy elevados. Ayúdanos a ayudarlos. www.amicsdelsanimals.com


6.226€ Recaudados

238 Teamers

Teamer desde:  31/01/2020

Protectora d'Animals de Tàrrega

La Protectora d’Animals de Tàrrega es va fundar el 1996 i és una associació sense ànim de lucre, gestionada per voluntàries. A la prote ens ocupem dels gossos i gosses abandonats i perduts de l’Urgell. El nostre propòsit és ser un lloc de pas (tristament necessari) on salvar, protegir, estimar, dignificar i aconseguir famílies adoptives per a qui han tractat amb menyspreu. Ens esforcem per recuperar somriures perduts i recomposar ànimes trencades.


1.043€ Recaudados

45 Teamers

Teamer desde:  31/01/2020

TarreGATS

Asociación sin ánimo de lucro cuyo objetivo es la gestión y control de gatos ferales en la ciudad de Tàrrega (Lleida) mediante el Método CES (captura-estirilización-suelta). Intentamos mejorar la calidad de vida de las colonias urbanas y retirar de las mismas a gatos domésticos, enfermos y cachorros para buscar adopciones responsables. No disponemos de ningún tipo de subvención, las colonias son muy numerosas y sus miembros se hallan en muy mal estado. ¿Nos ayudas a ayudarles?


112.731€ Recaudados

3.003 Teamers

Teamer desde:  31/01/2020

Open Arms

La emergencia continúa y el Mediterráneo no se detiene. El Open Arms vuelve a navegar para seguir protegiendo las vidas de los más vulnerables; reafirmando nuestro compromiso tras una de las misiones más complejas y dolorosas hasta el momento. Sólo de tu mano podemos salvarles. Ayúdanos a seguir.


1.080€ Recaudados

29 Teamers

Teamer desde:  31/01/2020

Col·labora amb Nova Eucària per denunciar l'explotació animal

Nova Eucària es constitueix el 2017 recollint els prop de 20 anys d'experiència i bagatge professional del nostre equip humà en el sector social, polític i mediambiental, sempre amb la defensa dels drets animals com a eix interdisciplinari. Treballem directament amb les institucions i amb la resta d'actors implicats. Aquest grup de Teaming té l'objectiu de donar a conèixer i finançar les nostres activitats d'acció legal a Catalunya, i de lobby polític a nivell europeu. Col·labora!


5.653€ Recaudados

93 Teamers

Teamer desde:  31/01/2020

PROTECTORA REFUGI LA SEGARRA CERVERA

Som la llar provisional de tots aquells gossos que són abandonats al municipi de Cervera. Els cuidem, els alimentem i els hi donem tot l'afecte que podem, mentrestant intentem trobar per a ells una llar definitiva amb uns bons adoptants que els considerin un membre més de la família. Els costos són alts i necessitem la vostra col·laboració per a poder cobrir les despeses veterinàries, els medicaments, el manteniment de les instal·lacions, etc. Tot ajuda! i només 1€ al mes marca la diferència


23.503€ Recaudados

611 Teamers

Teamer desde:  05/01/2021

Ong Protectors dels animals del Gironès

Grup obert per Protectors dels Animals del Gironès, ONG que acull i ajuda gossos i gats abandonats, maltractats i deshauciats per la societat. Nessitem fons per mantenir en bones condicions higièniques i de salut els 100 gossos que a hores d'ara mantenim. Amb la vostra ajuda millorarem la seva situació.