Maureen Parret

Bélgica


Teaming manager de 1 Grupos

Teamer de 4 Grupos

Cada mes aporta: 5€ a 5 Grupos

Desde el 12-12-2019 ha aportado 25€

Grupos que lidera

1

466€ Recaudados

106 Teamers

Teaming Manager desde:  12/12/2019

Vzw Azura

Vzw Azura bekostigt zware medische kosten van katjes zonder eigenaar bij kleine organisaties. Dit kan gaan van een aangereden katje met breuken tot een ooramputatie bij bv. een witte kat met oorkanker. Op deze manier helpen we de kleine organisaties het hoofd boven water te houden door deze kosten van hen over te nemen. Verder verdelen we regelmatig voedselpakketten en kopen we couveuses en andere nuttige zaken aan voor deze organisaties.


Grupos en los que participa

4

58€ Recaudados

7 Teamers

Teamer desde:  07/04/2020

Zoetjes & Snoetjes

ZOETJES & SNOETJES VZW werd recent opgericht om een oplossing te bieden voor het plaatsen en herplaatsen van (zwerf)katten. Zwerfkatjes die gesocialiseerd kunnen worden, worden in een huiselijke sfeer opgevangen, waardoor ze makkelijker integreren in hun nieuwe thuis. Zwerfkatjes die niet meer gesocialiseerd kunnen worden, worden gesteriliseerd, verzorgd, gevaccineerd, gechipt en verzorgd vooraleer terug uit te zetten op een verzorglocatie. Daar worden ze gevoederd door lieve buurtbewoners.


219€ Recaudados

9 Teamers

Teamer desde:  07/04/2020

Antalya's straatsukkeltjes

Whe are taking care of the street animals from Antalya and Alanya and even Ankara.Whe also visite dogshelters,and ask what the need...like food, medication ect...Castration and sterilization is the most important thing whe must do.So please help us to do what whe have to do....Whe feed the street animals and also go to the vet if the needed treatment.Please help us to help this poor children.


101€ Recaudados

19 Teamers

Teamer desde:  07/04/2020

Pink Paws Pet Rescue

Pink Paws Pet Rescue is een “no-kill” opvang voor hulpbehoevende, oudere en zieke katjes. Soms vangen we ook andere katjes in nood op, maar die worden dan meestal doorgestuurd naar andere opvangen, zodat we tijd kunnen besteden aan de hulpbehoevende diertjes. De medische kosten van deze katjes lopen vaak torenhoog op en we zijn volledig afhankelijk van donaties. Alle financiële steun is dus meer dan welkom!


19€ Recaudados

4 Teamers

Teamer desde:  07/04/2020

Tuin van Bastet

Wij proberen een hulp te zijn op de gebieden waar de gemiddelde asielverantwoordelijke geen tijd meer voor vindt. Tuin van Bastet VZW heeft als doel om organisaties te helpen die actief zijn in het redden van katjes. Dit door websites te bouwen en te beheren en ondersteuning te bieden bij geldinzamelingen allerhande. Elke organisatie heeft zijn handen vol met wat belangrijkste is : het helpen van katten in nood, maar ondersteuning komt meestal op de tweede plaats. Daar helpen wij.