Gorka Fernández Ramos

Barcelona, España


Teamer de 3 Grupos

Cada mes aporta: 3€ a 3 Grupos

Desde el 12-05-2020 ha aportado 39€

Grupos en los que participa

3

832€ Recaudados

36 Teamers

Teamer desde:  12/05/2020

Peludets Sant Vicenç

Som unes poques voluntàries amants dels gats que dediquem les nostres vides i els nostres pocs recursos econòmics a ajudar als gats que viuen al carrer i no estan controlats per l'ajuntament. Actualment tenim cura d'una colònia de gats i gatons d'uns 14 individus situats a prop de l'estació de Sant Vicenç de Castellet. Amb un xic d'ajuda podríem dur la nostra tasca amb més eficàcia i fins i tot podríem arribar a castrar les femelles. Ara mateix, només podem alimentar la colònia.


1.530€ Recaudados

81 Teamers

Teamer desde:  12/05/2020

Associació Els Peluts de Navarcles

Som una associació sense ànim de lucre que controla les colònies del gat del poble (que són moltes), alimentant, esterilitzant, donant en adopció i mantenint als animals en bon estat de salut. A més, ens fem càrrec d'animals perduts pel poble fins que trobin amo. Disposem de un lloc físic.


1.144€ Recaudados

30 Teamers

Teamer desde:  12/05/2020

NIU DE PETJADES

Somos una pequeña asociación sin ánimo de lucro constituida en Sant Fruitós de Bages (Barcelona). Procuramos el bienestar de los gatos que están en la calle. También atendemos frecuentemente casos de perros abandonados, incluso conejos. Castramos a las hembras de las colonias, alimentamos, administramos medicación y sueros, conseguimos familias de acogida y adopción, concienciamos contra el maltrato animal... Contacto: niudepetjades@gmail.com