Gats Rosvet

Gats Rosvet

9  Teamers
26 € recaudados

Les treballadores del Centre Veterinari Rosvet compartim una gran vocació i volem ajudar als gats que malviuen als carrers de la Garrotxa i necessiten atenció mèdica o simplement ser esterilitzats. Destinem totes les aportacions a tractar els gats de carrer que arriben al centre i un cop recuperats, amb ajuda de les xarxes socials, els busquem un lloc segur on puguin ser feliços, ja sigui tornant a la seva colònia, a una casa d'acollida o una família adoptiva!

Actualizaciones

Laura RS
Teaming Manager

28/02/2023 20:23 h

Ella és la Poma, la vam rescatar del carrer el 25 de gener a Olot. L'havien atropellat i té una fractura al maluc (per sort ja camina amb normalitat sense haver de ser operada) i una bronquitis severa que li impedeix respirar amb normalitat. També tenia moltes puces, estava deshidratada i tenia molta gana!
La Poma ha estat acollida per una treballadora del centre i un mes després ha trobat família!
Gràcies a les donacions hem pogut abonar les factures de les analítiques, radiografies, l'esterilització, test de virus, medicació... Però la Poma segueix amb bronquitis severa i no pot respirar com un gat normal. Per sort ja se li estan realitzant proves i ben segur que d'aquí poc es recuperarà al 100%! Un cop recuperada es podrà vacunar i xipar! Només queda una factura per abonar de 266,80€

Ver todo el comentario


0 Comentarios

Comenta

Ver todas las actualizaciones

Recaudado

Hemos recaudado hasta hoy:
26 €
Ver detalle de recaudaciones

Información

Fecha de publicación
28/02/2023

Tipo de Grupo
Empresa

Ámbito
Defensa de los animales

País
España

Provincia
Girona

Comparte en tus redes sociales

Copia y pega la URL

https://www.teaming.net/gatsrosvet