Francesc Reverté

Francesc Reverté

Barcelona, España


Teaming manager de 1 Grupos

Teamer de 2 Grupos

Cada mes aporta: 3€ a 3 Grupos

Desde el 26-08-2017 ha aportado 82€

Grupos que lidera

1

127€ Recaudados

4 Teamers

Teaming Manager desde:  24/10/2017

Superheroi(ne)s per la inclusió social!

Superheroi(ne)s Bcn és una aliança de 5 ONGs que treballen des de fa anys per la inclusió de diversos col·lectius. Amb el missatge que, junt(e)s, tenim poders que ens permeten afrontar les nostres barreres i pors quotidianes, organitzen cada any una campanya de sensibilització per visibilitzar la seva tasca que culmina amb una gran festa amb proves i reptes per a tots els públics. Ets una Superheroi(na)? Posa't la capa i vine a salvar el món! ;)


Grupos en los que participa

2

402€ Recaudados

18 Teamers

Teamer desde:  26/08/2017

1€ per la lluita antiracista de drets

Denunciar és el primer pas per acabar amb el racisme. Per això, des de SOS Racisme Catalunya portem 30 anys fent-ho possible amb el Servei d'Atenció i Denúncia (SAID), un servei gratuït que assessora a persones i col·lectius que han patit delictes d'odi o discriminacions racistes. El seu objectiu és restituir els drets vulnerats i transformar lleis i polítiques racistes. Ajuda'ns perquè el SAID sigui un servei més independent, més transversal i més extès pel territori català!


1.416€ Recaudados

38 Teamers

Teamer desde:  02/11/2017

Un SuperEuro contra el fracàs escolar!

Alex es voluntario universitario y mentor de Jean-Pierre (12 años) que pasa por un momento difícil. Cada semana se encuentran durante 2h para hablar, estudiar y hacer un montón de cosas juntos! Cada semana, Jean-Pierre aumenta su confianza, autoestima, autonomía y la motivación para seguir estudiante. En 1o años, hemos apoyado a más de 925 niños. Con la suma de muchos euros, podemos hacer grandes cosas! Nos ayudas? Descubre el #PoderDeUnSuperEuro! enTàndem contra el fracaso escolar!