Actualización de cómo va la causa
Xavier Pastor
Xavier Pastor, Teaming Manager, el 21/02/2015  a las 19:24h

Hola a totes i tots els donants (teamers) d'aquest grup.

Us informem que el proper 25 de febrer tancarem aquest grup genèric i obrirem grups per als candidats que encara volen continuar sent beneficiades dels vostres suports.

Està previst tornar a activar el projecte i cercar candidats i candidates amb les mateixes característiques que la Paula, la Maria i en Chema i que puguin rebre l'ajuda de la gent del seu voltant per formar-se en la resolució de conflictes.

Per als actuals candidats, concretament, per a la Paula Ruíz, com que vol continuar tenint obert un grup, en crearem un per ella. Els teamers que recolzen aquesta candidata haureu de donar-vos d'alta en el grup de la Paula.

El Chema i la Maria ens van demanar que volien deixar de rebre donacions. Per aquest motiu no crearem un grup per a ells dos. Amb en Chema acordarem que fem amb els diners que ha recaptats durant aquest darrers 4 mesos amb l'objectiu de fer-los servir en la formació.

Des dels organitzadors d'aquesta iniciativa, farem una donació de 55 € al grup de la Paula, que és el que ha pogut recaptar des de l'octubre de 2014 fins ara.

Gràcies a totes i tots per les vostres donacions i suport.

Este foro sólo es para los Teamers y Teaming Managers del Grupo.
Para poder comentar: