1 comentario
Actualización de cómo va la causa
Pau Giménez Dos Santos
Pau Giménez Dos Santos, Teaming Manager, el 10/03/2022  a las 20:48h

El Verger de Mas Roig, un espai “agrocultural” que fomenta el respecte a la natura, vol fer un pas més enllà, oferint refugi a animals que per un motiu o un altre, necessiten una llar. Per a poder fer front als costos alimenticis, sanitaris, millorar les instal·lacions buscant la màxima llibertat i benestar , necessitem del vostre ajut.
Oferim a tots els Teamers: La possibilitat de visitar el projecte, participar del dia a dia i gaudir de la companyia dels animals.

roxanne chevalier
roxanne chevalier, Teaming Manager, el 18/03/2022  a las 18:25h

Le Verger du Mas Roig, un espace "agro-culturel" respectueux de la nature, veut aller plus loin en offrant un refuge aux animaux qui, pour une raison ou une autre, ont besoin d'un foyer. Afin de pouvoir faire face aux coûts de l'alimentation et des soins de santé, d'améliorer les installations et en recherchant un maximum de liberté et de bien-être, nous avons besoin de votre aide. Nous offrons à tous les Teamers : la possibilité de venir découvrir notre projet, de participer à la vie quotidienne et de profiter de la compagnie des animaux.

Este foro sólo es para los Teamers y Teaming Managers del Grupo.
Para poder comentar: