Eva Anguera Viladot

Barcelona, España


Teamer de 4 Grupos

Cada mes aporta: 4€ a 4 Grupos

Desde el 18-05-2017 ha aportado 115€

Grupos en los que participa

4

1.416€ Recaudados

38 Teamers

Teamer desde:  18/05/2017

Un SuperEuro contra el fracàs escolar!

Alex es voluntario universitario y mentor de Jean-Pierre (12 años) que pasa por un momento difícil. Cada semana se encuentran durante 2h para hablar, estudiar y hacer un montón de cosas juntos! Cada semana, Jean-Pierre aumenta su confianza, autoestima, autonomía y la motivación para seguir estudiante. En 1o años, hemos apoyado a más de 925 niños. Con la suma de muchos euros, podemos hacer grandes cosas! Nos ayudas? Descubre el #PoderDeUnSuperEuro! enTàndem contra el fracaso escolar!


1.386€ Recaudados

39 Teamers

Teamer desde:  14/06/2017

#InfluencerEresTu.Dream Nepal

Campaña con influencers para recaudar fondos para ayudar a Dream Nepal. Una casa de acogida en Nepal que rescata niños con padres en prisión, para que no les falte hogar, comida ni salud y poder tener una infancia mejor.


127€ Recaudados

4 Teamers

Teamer desde:  10/11/2017

Superheroi(ne)s per la inclusió social!

Superheroi(ne)s Bcn és una aliança de 5 ONGs que treballen des de fa anys per la inclusió de diversos col·lectius. Amb el missatge que, junt(e)s, tenim poders que ens permeten afrontar les nostres barreres i pors quotidianes, organitzen cada any una campanya de sensibilització per visibilitzar la seva tasca que culmina amb una gran festa amb proves i reptes per a tots els públics. Ets una Superheroi(na)? Posa't la capa i vine a salvar el món! ;)


2.616€ Recaudados

30 Teamers

Teamer desde:  10/11/2017

Amics de Punt de Referència

Recordes què vas sentir en fer els 18 anys? Els nois i noies que han viscut en centres de menors han patit una situació d'alt risc d'exclusió social. En complir la majoria d'edat han d'emancipar-se sense comptar amb els recursos, la xarxa de suport ni les oportunitats necessàries per a sortir-se'n. Estem convençuts que amb un bon acompanyament els joves podran construir un bon futur amb dignitat. Tu també pots acompanyar-los. Suma't al teaming de Punt!