Emma Varón González

Barcelona, España


Teamer de 5 Grupos

Cada mes aporta: 5€ a 5 Grupos

Desde el 31-05-2017 ha aportado 22€

Grupos en los que participa

5

935€ Recaudados

131 Teamers

Teamer desde:  31/05/2017

LUCHANDO POR LOS PPP,S

Haciéndote De nuestro grupo teaming, formarás parte de nuestro Equipo de Padrinos, ayudándonos a sufragar gastos de residencia, veterinarios, alimentación y transportes de los perros que RESCATAMOS Y CUIDAMOS, hasta que les encontramos un hogar definitivo, donde iniciar su nueva vida.


4.604€ Recaudados

193 Teamers

Teamer desde:  15/07/2017

CALDES ANIMAL, PROTECTORA D'ANIMALS

Caldes Animal lluita per millorar el benestar dels animals abandonats quan el nombre d’abandonament sembla que no para d’incrementar i la societat sembla no voler assumir la seva responsabilitat en la defensa animal, Cada any passen per la protectora gossos i gats desnodrits, amb ferides i amb problemes de socialització per maltractament. Nosaltres els atenem i posem tot el nostre calor humà en trobar una nova llar per a tots ells. Ajudan's a ajudar-los!


5.193€ Recaudados

174 Teamers

Teamer desde:  15/07/2017

ARBRA

ARBRA (Adopcions Responsables i Benestar Animal) és una associació que s'encarrega de recollir i donar en adopció, els gossos trobats per Sta Eulàlia de Ronçana, La Garriga, l'Ametlla del Vallès, Sant Fost, Tona, Seva, St Miquel de Balenyà i Cànoves. Per tal de seguir amb la nostra tasca, és molt important la vostra col·laboració ja sigui fent de casa d'acollida, sent padrins, donant material, adoptant un pelut o en aquest cas, fent donatiu mensual que per a nosaltres és imprescindible! Gràcies!


50.929€ Recaudados

1.013 Teamers

Teamer desde:  15/07/2017

Societat Protectora Animals de Mataró

CAMPANYA 1€=1 veterinari. La nostra protectora sempre ha vetllat pels animals que habiten els nostres refugis, i lluita dia rera dia per tal que els nostres animals no vegin minvades les seves atencions malgrat les dificultats. És per això que un cop més demanem l'ajuda dels amics de la spAm. En aquest cas fent una crida a la força de la unió: 1 sól € de cadascú de nosaltres, suposa poder contractar un veterinari que vetlli per la salut dels nostres animals. T'hi sumes?


2.350€ Recaudados

75 Teamers

Teamer desde:  15/07/2017

Sos Pitbull

SOS pitbull es una asociación sin animo de lucro. Ha sido creada para rescatar perros denominados "ppp", Los educamos rehabilitamos y les buscamos su hogar definitivo. ESTAMOS LUCHANDO POR TENER UN ALBERGUE DE RECUPERACIÓN Y REHABILITACION, hasta que encuentren acogida/adopción. Necesitamos unos 700€/mes para el material, permisos...ect. Para ir haciéndolo poco a poco. ¿NOS AYUDAS? SI NOS AYUDAS A NOSOTROS, LES AYUDAS A ELLOS.