Elisa Plooijer

Elisa Plooijer

Holanda


Teamer de 5 Grupos

Cada mes aporta: 5€ a 5 Grupos

Desde el 23-06-2019 ha aportado 76€

Grupos en los que participa

5

7.378€ Recaudados

181 Teamers

Teamer desde:  23/06/2019

A R P A (Asociación Rondeña Protectora Animal)

Somos una asociación sin ánimo de lucro constituida en Ronda (Málaga) en julio de 2009. Ayudamos cuanto podemos a los animales con la colaboración de aquellos que nos conocen. 1€ es poco para una persona pero granito a granito es mucha ayuda para nuestros peludos. Nuestro proyecto Simbiosis incluirá en un futuro Terapias Asistidas con Animales, Psicología canina y Granja-Escuela. De momento estamos terminando el refugio para nuestros animales. Gracias de corazón a todos por hacerlo posible!!


313€ Recaudados

17 Teamers

Teamer desde:  30/03/2020

Stichting Huis voor Dieren

Stichting Huis voor Dieren helpt honden en katten met een rugzakje die niet gewenst zijn in onze maatschappij. Dieren die door ziekte, ouderdom of handicap niet aan de (hoge) eisen voldoen en daardoor belanden in de asiels of op straat. Wij geven deze dieren een forever home en bieden ze alle zorg en liefde de ze nodig hebben. Dat doen wij met een heel fijn team vrijwilligers, die zelf ook vaak een rugzakje hebben. Kijkt u eens op www.huisvoordieren.nl voor meer informatie. Dank uw wel!


13.142€ Recaudados

568 Teamers

Teamer desde:  26/07/2020

Amorespeludos

Rescate,rehabilitacion,cuidado y adopción de animales abandonados.Todo el dinero irá destinado a los sin voz que tanto nos necesitan,convertimos tu euro en vida ❤️


7.179€ Recaudados

245 Teamers

Teamer desde:  26/07/2020

Happy Dog Maspalomas Gran Canaria

Sylvia den Donker zet zich vrijwillig in voor mishandelde, gedumpte en ter dode opgeschreven honden, welke vaak maanden in een hok in het dodingstation wachten op hun (nare) einde. Zij vangt de honden liefdevol op en geeft de noodzakelijke medische hulp en tijd om te herstellen om vervolgens een warme mand voor ze te zoeken in NL en/of Belgie. Happy Dog is volledig afhankelijk van donaties, deze zullen naar haar prive overgemaakt worden.. DONEER SLECHTS 1 EURO PER MAAND!!!


787€ Recaudados

122 Teamers

Teamer desde:  21/08/2020

✿ AROS Team ✿

AROS Foundation dreigt de locatie te verliezen waar alle dieren in nood opgevangen worden. Met maandelijks 1500 Teamers zou er een afbetaalplan geregeld kunnen worden met de eigenaar. Word dus alsjeblieft lid van het AROS Team en support de stichting met maandelijks 1 euro.