DIVINA COLELL SOLÉ

DIVINA COLELL SOLÉ

Barcelona, España


Teaming manager de 1 Grupos

Teamer de 4 Grupos

Cada mes aporta: 5€ a 5 Grupos

Desde el 26-11-2013 ha aportado 239€

Grupos que lidera

1

495€ Recaudados

13 Teamers

Teaming Manager desde:  22/10/2016

Petjades de Puig-Reig

Petjades Puig-reig és una associació sense ànim de lucre formada per un grup de voluntaris que tenen l'objectiu de protegir els drets dels animals domèstics i les colònies controlades de gats del nostre municipi.


Grupos en los que participa

4

3.497€ Recaudados

68 Teamers

Teamer desde:  26/11/2013

Associació Berguedana Protecció dels Animals

Associació d'àmbit Comarcal, sense anim de lucre, constituïda l'any 1991, des de llavors, la nostra lluita diària és aconseguir el benestar, cura i amor cap als animals. Temps dolents pels nostres projectes, temps dolents pels nostres animalons, ¿Ens pots donar un cop de mà?


11.222€ Recaudados

203 Teamers

Teamer desde:  18/01/2017

SEPROAN Protectora d'Animals de Sallent- BCN

Som una associació sense ànim de lucre, formada per voluntaris, per ajudar els animals (gossos i gats) perduts, abandonats i maltractats. Vetllem per la seva recuperació i posterior adopció amb families responsables. També tenim cura de les colònies de gats del carrer. De capturar-los, castrar-los i tornar-los a deixar si són salvatges i intentem donar en adopció els petits i els adults més mansos.


6.018€ Recaudados

272 Teamers

Teamer desde:  04/03/2017

Gatuari

Gatuari es una organización sin ánimo de lucro a favor del bienestar animal, la tenencia responsable y la transformación social. Trabajando a través de la educación y la concienciación, para llegar a promover este cambio de mentalidad hacia nuestros compañeros e iguales. Queremos aportar nuestro granito de arena a las asociaciones de protección y rescate animal, con la apertura al público de un espacio de convivencia pensado como un santuario para los gatos en adopción.


68€ Recaudados

6 Teamers

Teamer desde:  01/08/2019

Amics dels Peluts de Gironella

Som una associació petita sense ànim de lucre que vetlla pel benestar dels animals de la vila de Gironella, tant dels que viuen en família com dels rodamons. Ajuda'ns a pagar medicines i gastos veterinaris per poder ajudar els peludets de la vila!! Ells i nosaltres us estarem molt agraïts/des!!!