Cristina Díaz Casado

Cristina Díaz Casado

Barcelona, España


Teamer de 5 Grupos

Cada mes aporta: 5€ a 5 Grupos

Desde el 10-09-2018 ha aportado 53€

Grupos en los que participa

5

4.836€ Recaudados

88 Teamers

Teamer desde:  10/09/2018

PROTECTORA REFUGI LA SEGARRA CERVERA

Som la llar provisional de tots aquells gossos que són abandonats al municipi de Cervera. Els cuidem, els alimentem i els hi donem tot l'afecte que podem, mentrestant intentem trobar per a ells una llar definitiva amb uns bons adoptants que els considerin un membre més de la família. Els costos són alts i necessitem la vostra col·laboració per a poder cobrir les despeses veterinàries, els medicaments, el manteniment de les instal·lacions, etc. Tot ajuda! i només 1€ al mes marca la diferència


11.222€ Recaudados

202 Teamers

Teamer desde:  07/01/2019

SEPROAN Protectora d'Animals de Sallent- BCN

Som una associació sense ànim de lucre, formada per voluntaris, per ajudar els animals (gossos i gats) perduts, abandonats i maltractats. Vetllem per la seva recuperació i posterior adopció amb families responsables. També tenim cura de les colònies de gats del carrer. De capturar-los, castrar-los i tornar-los a deixar si són salvatges i intentem donar en adopció els petits i els adults més mansos.


2.971€ Recaudados

89 Teamers

Teamer desde:  01/06/2019

Asociación REBORN

REBORN es una asociación sin ánimo de lucro dedicada a gestionar casos límite en conducta canina que se encuentran en protectoras y otras entidades animalistas. Son muchos los perros que por las secuelas psicológicas y emocionales después de ser maltratados, abandonados, sufren problemas graves de conducta, como son la agresividad, la inseguridad... eso les impide encontrar adoptantes, son condenados de por vida. Trabajamos para darles otra oportunidad.


484€ Recaudados

25 Teamers

Teamer desde:  17/04/2020

Refugi el Tuc

Somos una associación sin ánimo de lucro, dedicados a cuidar y proteger a perros sin hogar.


4.657€ Recaudados

223 Teamers

Teamer desde:  18/04/2020

Asociación Salvemos Podencos

Nos dedicamos a rescatar a los perros que se encuentran en perreras o abandonados buscándoles un hogar, principalmente de raza o mestizo de podenco . Somos una Asociación sin ánimo de lucro , nos financiamos solamente aportaciones privadas. Si la unión hace la fuerza, puedes con 1 euro al mes ayudarnos hacer realidad nuestro proyecto.