Cristina Badia Castillo

Barcelona, España


Teaming manager de 1 Grupos

Teamer de 4 Grupos

Cada mes aporta: 4€ a 4 Grupos

Desde el 09-02-2016 ha aportado 156€

Grupos que lidera

1

1.043€ Recaudados

53 Teamers

Teaming Manager desde:  02/09/2017

Gats de la Segarra

As. Gats de la Segarra surge en el 2017 por iniciativa de una serie de personas residentes en la comarca y amantes de los gatos. Hacia ellos existe un gran desconocimiento y normalmente son foco de problemas. Nuestro principal objetivo es la gestión de colonias felinas para garantizar la convivencia entre ellos y los habitantes de la zona, así como sus condiciones higiénico-sanitarias; además de promover las adopciones responsables.


Grupos en los que participa

4

2.545€ Recaudados

71 Teamers

Teamer desde:  16/02/2016

Moviendo el rabito Sevilla

Un grupo de personas de diferentes puntos geograficos de España que unen fuerzas para rescatar animales del abandono y conseguir que vuelvan a mover su rabito de pura felicidad.


1.563€ Recaudados

32 Teamers

Teamer desde:  17/04/2016

ADEGAT (DEFENSA DEL GATO RURAL)

ADEGAT Asociacion Protectora en defensa del gato rural Pretendemos proteger de los envenenamientos o maltrato a los gatos en las zonas rurales.Practicamos CER (captura-esterilizacion-retorno).Necesitamos ayudas economicas para atencion veterinaria y comida


726€ Recaudados

39 Teamers

Teamer desde:  28/12/2018

Col·labora amb Nova Eucària per denunciar l'explotació animal

Nova Eucària es constitueix el 2017 recollint els prop de 20 anys d'experiència i bagatge professional del nostre equip humà en el sector social, polític i mediambiental, sempre amb la defensa dels drets animals com a eix interdisciplinari. Treballem directament amb les institucions i amb la resta d'actors implicats. Aquest grup de Teaming té l'objectiu de donar a conèixer i finançar les nostres activitats d'acció legal a Catalunya, i de lobby polític a nivell europeu. Col·labora!


256€ Recaudados

19 Teamers

Teamer desde:  28/12/2018

Associació Pla Gat

Som un grup petit de veïns i voluntaris de Pla Gat, situada a Mollerussa, un gran poble! Però amb poca informació referent a les seves obligacions amb els animals. Hem hagut de crear una associació sense ànim de lucre, per a poder reacudar i així tenir una mica d'ajuda ciutadana, per esterilitzar i controlar les colònies felines, que per desgràcia estan descontrolades !!! Us demanem la vostra ajuda, per poder donar-los una vida més digna. No som protectora !