Cosimo Di Lollo Bitar

Cosimo Di Lollo Bitar

Girona, España


Teamer de 3 Grupos

Cada mes aporta: 3€ a 3 Grupos

Desde el 12-03-2021 ha aportado 6€

Grupos en los que participa

3

28.596€ Recaudados

755 Teamers

Teamer desde:  12/03/2021

Adopta Mestizos

Adopta Mestizos es una pequeña asociación que nació en Sevilla con el principal objetivo de hacer de nuestro mundo un lugar mejor para los animales. Nuestra labor se basa en el rescate, rehabilitación y posterior búsqueda de hogar de cualquier animal que lo necesite.


5.131€ Recaudados

85 Teamers

Teamer desde:  12/03/2021

Animals. Vida Digna

"Animals. Vida Digna" és una entitat animalista sense ànim de lucre que promou l'adopció responsable dels gats abandonats de Ripoll i en gestiona les colònies fe gats dels carrer. A l'associació centrem la nostra tasca, esforç i dedicació en: -La Caseta de fusta: espai on viuen els gats a l'espera de ser adoptats o apadrinats. -Gats de carrer: se'ls hi proporciona aliment alhora que s'esterilitza i es retorna els gats a les colònies, per tal d'evitar la sobrepoblació. Gràcies per endavant!!


1.526€ Recaudados

34 Teamers

Teamer desde:  12/03/2021

Un Munt de Petjades Agrupació

Que fem... Un Munt de Petjades, Agrupació per la Defensa i Tinença Responsable d’Animals és una entitat sense ànim de lucre, creada l’octubre de l’any 2014 al Ripollès, i que neix amb la finalitat de protegir i tenir cura dels animals de companyia abandonats o en situació de risc, ja sigui per manca de responsabilitat dels seus propietaris o perquè no tenen ningú que se n’ocupi. Aquesta motivació la traslladem a tots els àmbits, treballant perquè canviï la situació actual dels animals i per e