Christian Pérez

Girona, España


Teamer de 5 Grupos

Cada mes aporta: 5€ a 5 Grupos

Desde el 17-01-2021 ha aportado 25€

Grupos en los que participa

5

10.314€ Recaudados

272 Teamers

Teamer desde:  17/01/2021

Associació Protectora d'Animals Terra Viva

Som un grup de gent amant dels animals, cuidem i busquem noves families pels gossos abandonats a la comarca de la Garrotxa. També intentem millorar la situació dels gats urbans, establint colònies controlades mitjançant la seva esterilització, vacunació i desparasitació. Per continuar amb la nostra tasca i continuar amb nous projectes necessitem la vostra col·laboració. Ajudeu-nos, ajudeu-los.


8.154€ Recaudados

235 Teamers

Teamer desde:  17/01/2021

ADRO. Associació de rescat d'animals d'Osona

Associació creada per fomentar el benestar animal i lluitar contra els casos de maltractament animal a la comarca d’Osona. Les nostres finalitats principals són: · Actuar en cas de maltractament informant a la persona responsable de l’animal de l’incompliment de la llei de protecció animal. · Fer xerrades, actes informatius, participar en esdeveniments benèfics, etc. per ajudar els nostres amics no humans. · Fomentar el veganisme entenent-lo com a un estil de vida.


5.510€ Recaudados

233 Teamers

Teamer desde:  17/01/2021

PROTE OSONA - CRAPO G59111542

PROTE OSONA - CRAPO -Grup de Control i Rescat Animal Peluts d'Osona. El voluntariat de la PROTECTORA D'ANIMALS D'OSONA crea CRAPO per tal de donar nom al grup de persones que costejen actuacions veterinaries i actuen en rescats d'animals que viuen situacions de maltractament, ocupant-se i preocupant-se perquè els animals visquin amb dignitat. Gràcies per ajudar-nos amb totes les despeses derivades de les actuacions veterinaries i els rescats! proteosona@gmail.com


24.716€ Recaudados

625 Teamers

Teamer desde:  17/01/2021

Ong Protectors dels animals del Gironès

Grup obert per Protectors dels Animals del Gironès, ONG que acull i ajuda gossos i gats abandonats, maltractats i deshauciats per la societat. Nessitem fons per mantenir en bones condicions higièniques i de salut els 100 gossos que a hores d'ara mantenim. Amb la vostra ajuda millorarem la seva situació.


5.974€ Recaudados

150 Teamers

Teamer desde:  17/01/2021

VOLCAAD. Ass. de voluntaris

♥ Tienes voluntad para darles una oportunidad? Con tu ayuda, podremos colaborar en acciones de mejora del bienestar de los animales. Colaboramos con pequeñas asociaciones i refugios . Participamos en la Federaciö d'Associacions Animalistes de Catalunya, velando por los cuidados de los animales, denunciando casos de maltrato y poniendo nuestro equipo legal para intentar resolverlos...