Carme Guardiola, Batllori

Carme Guardiola, Batllori

Barcelona, España


Teamer de 5 Grupos

Cada mes aporta: 5€ a 5 Grupos

Desde el 29-10-2017 ha aportado 128€

Grupos en los que participa

5

6.226€ Recaudados

239 Teamers

Teamer desde:  29/10/2017

Protectora d'Animals de Tàrrega

La Protectora d’Animals de Tàrrega es va fundar el 1996 i és una associació sense ànim de lucre, gestionada per voluntàries. A la prote ens ocupem dels gossos i gosses abandonats i perduts de l’Urgell. El nostre propòsit és ser un lloc de pas (tristament necessari) on salvar, protegir, estimar, dignificar i aconseguir famílies adoptives per a qui han tractat amb menyspreu. Ens esforcem per recuperar somriures perduts i recomposar ànimes trencades.


5.652€ Recaudados

93 Teamers

Teamer desde:  29/10/2017

PROTECTORA REFUGI LA SEGARRA CERVERA

Som la llar provisional de tots aquells gossos que són abandonats al municipi de Cervera. Els cuidem, els alimentem i els hi donem tot l'afecte que podem, mentrestant intentem trobar per a ells una llar definitiva amb uns bons adoptants que els considerin un membre més de la família. Els costos són alts i necessitem la vostra col·laboració per a poder cobrir les despeses veterinàries, els medicaments, el manteniment de les instal·lacions, etc. Tot ajuda! i només 1€ al mes marca la diferència


24.055€ Recaudados

404 Teamers

Teamer desde:  29/10/2017

Amics dels Animals de la Noguera

Som un grup de voluntaris de la comarca de La Noguera (Lleida) que, després de comprovar amb impotència com els nostres pobles i carreteres s'omplen de gossos i gats abandonats, vem decidir formar una associació per donar-los acollida i buscar una segona família que els estimi. La nostra és una associació sense ànim de lucre formada per un grup de voluntaris que ens estimem els animals. Els voluntaris ens esforcem per donar als gossos i gats unes condicions de vida dignes


54.861€ Recaudados

2.441 Teamers

Teamer desde:  28/03/2021

Solidarios sin Fronteras. Desayunos para educar y proteger en Yemen.

1€/MES que ALIMENTA, EDUCA Y PROTEGE. Yemen vive 1 emergencia humanitaria brutal. Las niñas se dan en matrimonio pensando que las alimentarán. Los niños son reclutados como soldados. Su vida es un infierno; violaciones, embarazos, violencia. Si la escuela alimenta las familias les llevan. Damos CADA DIA leche, pan, huevo/queso/atún y fruta a 1525 niñxs en 3 escuelas y su vida ha cambiado!!! 1 desayuno=0,50€. 1 niñ@/mes=11€. TOTAL 3 escuelas=16.775€/mes. SUMA TU € y ayúdanos a llegar a más!


18.017€ Recaudados

488 Teamers

Teamer desde:  28/03/2021

Amigas Fundación Ana Bella

Hay millones de mujeres que nos necesitan. Desde la Fundación Ana Bella hemos intensificado el seguimiento telefónico, whatsapp y en nuestro Grupo de apoyo en Facebook, atendiendo a más de mil mujeres al día en los países de habla hispana. Ayudamos a que mujeres maltratadas rompan el silencio y denuncien, o cambien de domicilio para evitar el riesgo. Con tu donación de 1€ al mes, podemos acompañar a más mujeres hacia su nueva vida.