Andrea SB

Barcelona, España


Teamer de 6 Grupos

Desde el 13-11-2012 ha aportado 277 €

Grupos en los que participa

6

21.992 € Recaudados

363 Teamers

Teamer desde:  12/02/2016

APAN - Associació Protectora d'Animals de l'Anoia

APAN es un refugio de animales situado en la comarca de la Anoia, cerca de Barcelona. La protectora nació con el objetivo de encontrar familias bonitas para los perros y gatos que viven en el refugio, promover el voluntariado, la concienciación así como el respeto y el amor hacia los animales. Actualmente albergamos a más de 60 animales, 60 almas bonitas. Hablamos en nombre de ellos, que no tienen voz ni pueden alzar sus patitas para pedir ayuda. ¿Nos ayudas a seguir ayudándolos? ❤


12.199 € Recaudados

93 Teamers

Teamer desde:  12/02/2016

ARBRA

L'associació ARBRA va néixer al març del 2011 a Sta. Eulàlia de Ronçana, amb l'objectiu de donar una llar als animals que han estat abandonats, principalment al nostre municipi, així com d'altres llocs. També és important per a nosaltres la conscienciació ciutadana envers el respecte cap a tot tipus d'ésser viu. El nostre objectiu principal és trobar una família definitiva a tots aquests animals, i fins que arribi aquest moment, tenir cura d'ells. Ens ajudes a seguir salvant vides?


13.096 € Recaudados

207 Teamers

Teamer desde:  12/02/2016

Associació Protectora d'Animals Terra Viva

Som un grup de gent amant dels animals, cuidem i busquem noves families pels gossos abandonats a la comarca de la Garrotxa. També intentem millorar la situació dels gats urbans, establint colònies controlades mitjançant la seva esterilització, vacunació i desparasitació. Per continuar amb la nostra tasca i continuar amb nous projectes necessitem la vostra col·laboració. Ajudeu-nos, ajudeu-los.


2.900 € Recaudados

109 Teamers

Teamer desde:  20/10/2017

Canigat Vallbona d'Anoia

Som una associació sense ànim de lucre formada per voluntaris que vetllem pel benestar animal. Gestionem colònies de gats ferals fent seguiment i aplicant el mètode CER (captura, esterilització i retorn). Rescatem cadells, animals ferits, malalts i/o abandonats, fem tractament veterinari, socialitzem, per donar-los una nova oportunitat lluny del carrer a través d’adopcions responsables. Funcionem amb cases d’acollida però construïm un refugi per atendre millor les seves necessitats. Ens ajudes?


1.521 € Recaudados

52 Teamers

Teamer desde:  10/04/2018

Salvando Bichejos

Asociación fundada por personas de varios pueblos de la comarca nororiental de Málaga, de Granada y de Barcelona, sin ánimo de lucro, cuyo principal objetivo es rescatar animales abandonados o cuyos dueños no los tienen en buenas condiciones o tienen pensado llevar a la perrera por cualquier motivo, darle la atención veterinaria necesaria y buscar una familia para ellos, además de intentar promover campañas de castración y concienciación, y el control de las colonias felinas.


302 € Recaudados

32 Teamers

Teamer desde:  24/08/2021

Tractament per la Mara, 5 anys a la protectora.

La Mara porta 5 anys a la protectora APAN, a Òdena. És una gosseta molt especial i per això la seva adopció és molt complicada. Les condicions al Refugi no són les més idònees pels gossos de llarga estada. La Mara pateix ANSIETAT GREU. Hem creat aquest perfil per poder costejar les despeses de medicació mensuals de la Mara (uns 40€/mes) així com per poder millorar la qualitat de vida dels peluts que han de passar anys al refugi. L'ajudeu? La podeu seguir al seu instagram: @adopta_la_mara