C.E. Xixell

C.E. Xixell

74  Teamers
5.219€ recaudados

El C.E. Xixell es una entidad sin ánimo de lucro de Hospitalet de Llobregat que se dedica a la educación en el tiempo libre. Des de diferentes proyectos de la entidad atendemos a famílias, niños y jóvenes vulnerables que no pueden costearse las actividad de tiempo libre con la aportación mensual del Teaming nos ayudar a seguir organizando estos proyectos. Descubre todos nuestros proyectos aquí: http://www.xixell.cat/

Destinamos la recaudación a:

Projecte d'Estiu

C.E.Xixell

El Projecte d'Estiu finança a infants i joves per a que puguin gaudir d'activiats de lleure, així com compartir amb els iguals estones i experiències.


Publicado el
13/02/2014

Página web:
http://www.xixell.cat

Actualizaciones

Irene Ruiz Saura
Teaming Manager

19/11/2021 11:09 h

Aquest estiu Hem atès 108 infants i joves i 69 famílies en risc d'exclusió de les 145 peticions que ens van arribar de Serveis Socials i de famílies en particular gràcies a les ajudes i beques de l'Ajuntament de l'Hospitalet, Proinfancia de La Caixa, la Fundació Probitas i als 70 Teamers que col·laboren amb els nostre projectes..

A més, l'entitat ha assumit el cost dels descomptes per a famílies nombroses i monoparentals, esdevenint la quantitat de 1.359,10€ per a 58 infants i joves. També, hem becat amb els recursos de l'entitat a 28 infants i joves, esdevenint la quantitat total de 2.810,60 €.

Ver todo el comentario


0 Comentarios

Comenta

Ver todas las actualizaciones

Recaudado

Hemos recaudado hasta hoy:
5.219€
Ya hemos donado:
4.939€
Vamos a donar:
280€
Ver detalle de recaudaciones

Información

Fecha de publicación
12/02/2014

Tipo de Grupo
ONG

Ámbito
Infancia y Juventud

País
España

Provincia
Barcelona

Comparte en tus redes sociales

Copia y pega la URL

https://www.teaming.net/xixell