Scrabble en català per a tothom

Scrabble en català per a tothom

14  Teamers
561 € recaudados

L’Scrabble és un joc lingüístic que permet aprendre i enriquir el nostre coneixement de la llengua catalana i, alhora, ens permet entrenar les nostres capacitats matemàtiques bàsiques, desenvolupar el nostre pensament lògic i les nostres habilitats estratègiques. Des de fa 10 anys, la Federació Internacional de Scrabble en Català té com a objectiu difondre la versió catalana d’aquest joc, practicat per milers de persones arreu del món, fent èmfasi en els seus avantatges educatius i cognitius.

Destinamos la recaudación a:

Scrabble en català per a tothom

Per a col·lectius diversos

Volem fer arribar al màxim de col·lectius (casals de gent gran, centres cívics, biblioteques, grups d’aprenentatge per a nou vinguts, etc.) que, jugant a scrabble, desitgen compartir i socialitzar els seus coneixements de llengua catalana d’una manera lúdica i integradora i, que pels motius que siguin, no disposen dels recursos necessaris per aconseguir-ho. Ajuda’ns, posa el teu gra de sorra, per fer realitat un projecte que contribueix a enfortir la nostra comunitat.


Publicado el
13/07/2019

Página web:
http://www.fiscrabble.cat

Actualizaciones

Cristina Bassons Ribas
Teaming Manager

28/11/2023 06:52 h

La Festa Major de Sant Andreu de Palomar està a punt d’engegar i, com cada any, des del club de scrabble local, el SACS, us proposem un nou torneig en un ambient enriolat, jovial i fester, tot i que dintre d’unes mínimes normes del nostre estimat joc.
Amb aquest ànim, molts ja sabeu que aprofitem aquest esdeveniment per intentar innovar en el món de les combinacions lúdicocompetitives de lletres i de l’aprofundiment en el coneixement de la nostra llengua.
Aquest cop, doncs, començarem per una estrena absoluta, l’Anamagramàrius, per continuar després d’una pausa, amb una reestrena, una fórmula que va agradar força a l’última edició, la Roda
de l’Scrabble.
Com veieu, repetim el programa doble, que ofereix varietat i més emoció en aquesta matinal de Scrabble.
No cal inscriure’s ni pagar res de res. Només ganes de moure el faristol al ritme de la festa.
Us esperem el dissabte 2 de desembre al Centre Municipal de Cultura Popular de Sant Andreu (can Galta Cremat – Arquímedes, 30), a dos quarts d’onze del matí.

Ver todo el comentario


0 Comentarios

Comenta

Ver todas las actualizaciones

Últimos comentarios

TERESA PERMANYER QUINTANA
TERESA PERMANYER QUINTANA
Teamer

30/01/2021 14:49 h

Francesc, SOS! M'he deixat el mòbil a casa dels pares (a 18 km) i he quedat per jugar amb el prmer de la meva classificació a les 16h. No sé com aviar-lo de que estic a punt.

Ver todo el comentario


0 Comentarios

Comenta

Ver todos los comentarios

Recaudado

Hemos recaudado hasta hoy:
561 €
Ya hemos donado:
329 €
Vamos a donar:
232 €
Ver detalle de recaudaciones

Información

Fecha de publicación
13/07/2019

Tipo de Grupo
Otros

Ámbito
Educación
Infancia y Juventud
cultura, llengua, català

País
España

Provincia
Barcelona

Comparte en tus redes sociales

Copia y pega la URL

https://www.teaming.net/scrabblecat