Espacio de atención integral de curas paliativas y final de Vida

Espacio de atención integral de curas paliativas y final de Vida

51  Teamers
543 € recaudados

Desde el Hospital de San Andreu de Manresa (Fundación San Andreu Salut) queremos construir un nuevo espacio donde poder atender mejor a las personas en procesos de final de vida y su entorno. Con el objetivo de acompañar y cuidar la persona y su familia desde el inicio de las curas paliativas hasta el final de la vida y el proceso de luto, queremos pediros que contribuyáis al coste de rehabilitar una habitación para hacerlo posible. Las nuevas habitaciones serán espacios para sentirse como casa.

Destinamos la recaudación a:

Construcció i equipament duna habitació

Nou espai datenció integral de les cures pal·liatives, el final de vida i el dol a Sant Andreu Salut

Amb la teva aportació amb Teaming.net, volem finançar la transformació integral duna habitació. L’espai de l’habitació és essencial i serà diferent duna típica habitació d´hospital per tal de posar el focus en les persones ateses i les seves famílies. Per exemple, el centre de l’habitació NO és el llit, per tal que sempre que la persona atesa ho desitgi, es puguin generar espais que propiciïn zones de conversa i de trobada entre els familiars. A més, totes les habitacions seran individuals amb el màxim d’il·luminació natural i amb caràcter amb caràcter que faci sentir còmodes a les persones ateses, en un ambient semblant a casa seva. Aquest extracte del projecte que posa les persones al centre i ens ajudaràs a construir! Per més informació, no dubtis en consultar la nostra web. Hem calculat que el cost proporcional duna habitació serà al voltant de €100,000 i volem obrir el centre el 2026. Ens ajudes a fer-ho possible? Moltes gràcies!


Publicado el
21/06/2023

Página web:
https://santandreusalut.cat/projecte-humanitzacio/

Actualizaciones

Andreu Quintana
Andreu Quintana
Teaming Manager

22/06/2023 15:28 h

Hem sortit al TN comarques de TV3!

https://www.ccma.cat/tv3/alacarta/telenoticies-comarques/nou-espai-de-cures-palliatives-a-manresa/video/6227759/

Ver todo el comentario


2 Comentarios

Comenta

Ver todas las actualizaciones

Últimos comentarios

Andreu Quintana
Andreu Quintana
Teaming Manager

22/04/2024 13:59 h

Benvolgudes i Benvolguts!

per celebrar Sant Jordi, demà dia 23 d'abril serem a la Plaça Sant Domènec de Manresa, amb una parada on hi trobareu Roses, punts de llibre i també els llibres de l'autor manresà Lou Hevly " El meu encontre amb el Parkinson". Tots els beneficis de la parada seran destinats al nou espai, us hi esperem!
Molt bona diada a tothom!

Ver todo el comentario


0 Comentarios

Comenta

Andreu Quintana
Andreu Quintana
Teaming Manager

27/12/2023 16:28 h

Benvolgudes i Benvolguts Teamers,

ja han passat 6 mesos des de que vàrem començar aquest grup i estem a punt d'entrar en un any meravellós on posarem la primera pedra d'aquest projecte tan important.
Moltes gràcies a tothom per continuar mantenint el compromís en fer-lo possible. Encara que us pugui semblar que la vostra contribució és petita, és vital per fer aquests primers passos, necessaris per poder esdevenir una realitat ben aviat, com una petita planta que s'acaba convertint en un arbre fort, alt i frondós.
No us oblideu de compartir amb amics i familiars aquest micro-mecenatge i si voleu, podeu també ajudar adquirint un calendari solidari de Sant Andreu Salut, disponible a tots els centres SAS, a moltes botigues de Manresa, punts de distribució de Regió7 i ben aviat a través d'una botiga online.
Gràcies de nou i molt bona entrada d'any i els millors desitjos perquè cada dia puguem lluitar per possible allò en creiem!

Andreu

Ver todo el comentario


0 Comentarios

Comenta

Ver todos los comentarios

Recaudado

Hemos recaudado hasta hoy:
543 €
Ya hemos donado:
496 €
Vamos a donar:
47 €
Ver detalle de recaudaciones

Información

Fecha de publicación
02/06/2023

Tipo de Grupo
ONG

Ámbito
Ayuda a enfermos
Familias
Personas mayores

País
España

Provincia
Barcelona

Comparte en tus redes sociales

Copia y pega la URL

https://www.teaming.net/sasnouespai