RIBORQUESTRA: MÚSICA Y COHESIÓN SOCIAL

RIBORQUESTRA: MÚSICA Y COHESIÓN SOCIAL

46  Teamers
1.166 € recaudados

Projecte artístic i social de Ciutat Vella, al barri de Sant Pere, Santa Caterina i la Ribera (Barcelona). L’Associació fomenta la cohesió social a través de l’accés democràtic a la pràctica artística. Actualment, el projecte compta amb més de 100 persones de totes les edats, dels 5 als 80 anys, i treballem per garantir els drets de tothom a la pràctica artística, especialment de les persones que conviuen amb situacions de vulnerabilitat i/o en risc d’exclusió social.

Destinamos la recaudación a:

La música com a eina de cohesió social

Beques per a persones en risc de vulnerabilitat o exclusió social

Totes les aprotacions serveixen per poder becar totes les persones que ho necessitin: infants, joves i adults. El projecte és intergeneracional, pel que barreja persones de totes les edats en les dues orquestres que ara té. Les aportacions també serveixen per poder incorporar totes les persones en llista d’espera i fer un manteniment de tots els instruments i materials, així com per regularitzar les relacions contractuals de tot l'equip.


Publicado el
10/05/2020

Actualizaciones

Associació Riborquestra
Associació Riborquestra
Teaming Manager

07/12/2020 18:33 h

Benvolguts Teamers de la Riborquestra,

Abans de res, us volem agrair molt sincerament el vostre suport i col·laboració. No dubteu que les vostres donacions mensuals són íntegrament destinades a becar els participants que ho requereixen i a la compra i manteniment de tots els instruments. Ara fa un any que vam engegar la campanya a Teaming i el balanç és molt positiu! Tot i així, us convidem a fer-ne difusió i ajudar-nos a augmentar el nombre de Teamers del nostre Grup.

Com a membres d'aquesta gran família que és la Riborquestra, ens fa molta il·lusió compartir amb vosaltres que aquest curs l'Associació ha rebut dos premis importants.

D'un banda, el "Tàndem pel Dret Universal a la Música", impulsat conjuntament per l'Escola Cervantes i l'Associació Riborquestra, va ser guardonat aquest mes d'octubre amb la Beca Carles Capdevila, creada pel Diari Ara i la Fundació Bancària la Caixa per premiar projectes compromesos amb l'educació i la cura de les persones, en memòria del director fundador de l’ARA.

En segon lloc, el passat 24 de novembre, la “Riborquestra: espai comunitari i intergeneracional” va ser la iniciativa de Transformació Social guanyadora de la IV edició dels “Premis La Confederació”, dins la categoria “Experiències transformadores amb alt impacte en la comunitat”.

Aquests reconeixements ens aporten un recolzament econòmic que agraïm moltíssim, però també refermen els nostres principis. A partir d'ara treballarem encara amb més intensitat i determinació per l’accés democràtic a la pràctica artística, perquè estem convençuts que l'art i la música són eines potents de transformació social.

Una abraçada i fins aviat!

Ver todo el comentario


0 Comentarios

Comenta

Ver todas las actualizaciones

Últimos comentarios

Manu Cello
Manu Cello
Teamer

10/05/2020 22:10 h

Los súper profes de la Ribor han sacado un vídeo! No os lo perdáis aquí: https://youtu.be/FanZUaFQDEQ.
No hay epidemia o confinamiento que pueda con esta orquesta, y menos con sus valores. Un abrazo a todas y todos!

Ver todo el comentario


0 Comentarios

Comenta

Ver todos los comentarios

Recaudado

Hemos recaudado hasta hoy:
1.166 €
Ver detalle de recaudaciones

Información

Fecha de publicación
19/09/2019

Tipo de Grupo
ONG

Ámbito
Educación
Infancia y Juventud
Inmigración

País
España

Provincia
Barcelona

Comparte en tus redes sociales

Copia y pega la URL

https://www.teaming.net/riborquestra