Parlament Ciutadà (Grup Impulsor)

Parlament Ciutadà (Grup Impulsor)

7  Teamers
586 € recaudados

El Parlament Ciutadà és un parlament alternatiu al dels partits format per persones i col·lectius que vol empoderar la ciutadania, transformar l’actual model social i econòmic, expressar i canalitzar les necessitats de la ciutadania, actuar com a contrapés i control de les institucions, promoure la legitimació i el reconeixement mutu entre movimients socials i ciutadania activa, fomentar la confluència i la cooperació de persones i col·lectius. http://parlamentciutada.cat

Actualizaciones

Jordi Camprubi
Teaming Manager

30/10/2019 09:43 h

Benvolgudes, benvolguts

Al llarg dels darrers anys heu contribuït amb la vostra aportació mensual al projecte de Parlament Ciutadà i us en volem donar les gràcies.

L’Associació Grup Impulsor del Parlament Ciutadà que vam constituir convocarà en breu una assemblea extraordinària per a aprovar la seva dissolució.

L’evolució social i política ha portat els nostres membres a dedicar energies a altres projectes. I també ha fet que la possibilitat de posar en primer pla la conveniència de crear espais no partidaris per a la sobirania popular sigui avui més necessària que mai, però també molt més difícil.

Però el nostre balanç no pot ser sinó positiu. L’associació es dissol, però el Parlament Ciutadà segueix sent una idea viva, a disposició de qui la vulgui recollir i fer avançar. Pel camí hem ajudat a fer sorgir l’Observatori Ciutadà contra la Corrupció, la Marea Blanca, el Parlament Ciutadà de Terrassa o el Parlament Ciutadà de la Cultura, hem contribuït a projectes com la Renda Garantida de Ciutadania, el Multireferèndum o l’Associació de Barris pel Turisme Sostenible...

Tota la feina feta, el coneixement recollit, la documentació generada... seguirà disponible al web http://parlamentciutada.cat i se’n farà un relat en forma de llibre que coordina la Itziar González Virós. Aquest serà el darrer projecte al qual destinarem les aportacions recollides fins ara i que, una vegada recollides, suposaran el tancament del grup de Teaming i l’alliberament del vostre compromís.

Moltes gràcies per haver-nos acompanyat.

Grup Impulsor Parlament Ciutadà
Octubre 2019

Ver todo el comentario


0 Comentarios

Comenta

Ver todas las actualizaciones

Recaudado

Hemos recaudado hasta hoy:
586 €
Ya hemos donado:
576 €
Vamos a donar:
10 €
Ver detalle de recaudaciones

Información

Fecha de publicación
08/02/2015

Tipo de Grupo
Otros

Ámbito
participació

País
España

Provincia
Barcelona

Comparte en tus redes sociales

Copia y pega la URL

https://www.teaming.net/parlamentciutada-grupimpulsor