Moviment Juvenil de Temps Lliure

Valencia, España


Teaming manager de 6 Grupos

Cada mes aporta: 6 € a 6 Grupos

Desde el 12-02-2019 ha aportado 90 €

Grupos que lidera

6

957 € Recaudados

11 Teamers

Teaming Manager desde:  19/02/2019

Ayúdanos a llevar adelante nuestras iniciativas de ocio educativo

El MLPV nacimos en 2006 de la unión de varias entidades comprometidas en una metodologia, ideario y objetivos comunes, para una sociedad mejor, laica y de valores de progreso. Hemos puesto la educación por competencias en el ocio educativo en el centro. Si has sido miembro de una cj, esplai o asociación de alumnas, o piensas que las cosas no van a cambiar solas, es momento de tomar parte. Si piensas que dar oportunidades a las personas jóvenes es importante, colabora.


135 € Recaudados

17 Teamers

Teaming Manager desde:  14/03/2023

Hazte socia del nuevo Espacio Asociativo La Maranya en Castelló!

La Maranya es un centro al servicio de la actividad asociativa y el trabajo con jóvenes. En él homenajeamos la labor militante y el compromiso de cientos de personas de los municipios de La Plana, en la etapa democrática. En 2021 la Fundación Movimiento Ciudadano adquirió una planta baja con el fin de dar cobertura a las iniciativas de ocio educativo de Castelló de forma estable. Ha sido posible gracias al trabajo voluntario de + de 200 personas, en los últimos 15 años. https://lamaranya.org


18 € Recaudados

9 Teamers

Teaming Manager desde:  15/03/2024

Associa't a la Federació d'Estudiants FADES

Si eres estudiant d'institut, ho has sigut, o simplement creus que és important recolzar al moviment associatiu estudiantil, col·labora amb nosaltres. Els diners recaptats es destinaran a dur a terme les més de 700 activitats anuals que realitza la Federació FADES i les seues associacions membres, als instituts de secundària valencians.


12 € Recaudados

3 Teamers

Teaming Manager desde:  21/03/2024

Ajuda al Centre De Joves el Refugi de Castelló

Des de l'1 de gener de 2024, les famílies, les joves i algunes voluntàries estem finançant amb els nostres propis recursos ecònomics la Casa de Joventut el Refugi de Castelló. L'ajuntament ha deixat de finançar el projecte públic, però pensem que és necessari mantenir-lo. Col•labores?


6 € Recaudados

2 Teamers

Teaming Manager desde:  04/04/2024

Paga la teua quota del grup d'esplai!

Are you between 6 and 12 years old and were you a member of a fun group of the Castelló Fun Association? Are you a monitor of a leisure group of the Castelló Leisure Association? Are you a parent of a fun group from the Fun Association of Castelló? Were you responsible for any tasks that make the project possible? Have you been a member of splai, a monitor and do you want to continue supporting the educational project? Pay your fee here.


3 € Recaudados

4 Teamers

Teaming Manager desde:  26/06/2024

SOCIE - Educación para cambiar el mundo

Treballes amb joves, sobretot adolescents. Ho faries en un marc comú. Ho faries amb altres professionals (o voluntàries!). Vols medir, necessites eïnes, converses, treball en equip. Pots ajudar a altres amb la teua experiència. Fes-te membre del grup TEAMING de SOCIE - Educació per a canviar el món, i aprofita els avantatges de la comunitat d'oci educatiu més interessant. www.socie.org