Missió la Moskitia

Missió la Moskitia

29  Teamers
380€ recaudados

Hola a tots/es! Som el Jorge, el Joan i l'Eli. Gent "normal" que ens hem proposat invertir el nostre temps en un projecte de cooperació a Hondures. Es tracta d'un projecte sanitari-educatiu a l'àrea selvàtica de la Moskitia (si, hi ha molts mosquits). La nostra tasca serà voluntaria, per això us demanem una petita ajuda per poder comprar material per dur a terme el projecte. MOLTES GRÀCIES! (Per més informació deixeu un missatge!)

Destinamos la recaudación a:

Missió la Moskitia

Comunitat de Puerto Lempira

El projecte en el que col·laborarem, és un projecte sanitari-educatiu a la localitat de Puerto Lempira, enmig de la Moskitia, l'àrea selvàtica d'Hondures. Allí ens encarregarem de portar un dispensari mèdic i fer assistència sanitària en els pobles que es troben més aïllats així com coordinar activitats per joves i nens/es del programa Brotes Nuevos que s'han vist afectats d'algua manera per les corrents del narcotrafic que s'ha instal·lat a la zona.


Publicado el
10/01/2019

Página web:
https://www.laprensa.hn/honduras/900276-410/m%C3%A1s-de-5000-menores-beneficiados-con-centro-de-alcance-en-la-mosquitia

Actualizaciones

Elisabet Riba
Teaming Manager

17/09/2019 00:45 h

Hola a tots!!

Com ja sabeu molts de vosaltres, ja hem tornat d'Hondures. Han estat uns mesos durs, fascinants i plens d'aprenentatge. Hem pogut dur a terme alguns dels nostres objectius mentre que no ha estat possible amb d'altres. Us volem donar les gràcies per la vostra col·laboració i que conegueu d'alguna manera els detalls de la vostra ajuda.

Hem col·laborat amb l'Hospital de Puerto Lempira amb el que hem fet un bon vincle amb el servei de pediatria i d'urgències. Hem treballat també amb els projectes educatius Brotes Nuevos i Asla wapaia que donen suport a nens i adolescents en risc d'exclusió social respectivament, on es desenvolupen diferents activitats i on hem pogut aportar també alguns recursos materials. Per altra banda hem reactivat el dispensari mèdic de la regió de Patuka, una localitat que queda molt aïlada i on sovint l'estat de salut de la població depèn de l'accés a medicaments que proporciona aquest dispensari. Hem pogut conèixer d'aprop la realitat del país i conèixer molts dels projectes que actualment s'hi desenvolupen i que procuren una millora en la qualitat de vida dels habitants.

Amb tot això, ara és moment de replegar-nos i reflexionar sobre tot l'après. Hem decidit tancar aquesta etapa i donar continuïtat al vincle amb Hondures des de nous projectes que estem gestant.

Tancarem el Grup Missió la Moskitia, esperant poder-ne obrir algun de nou properament. GRÀCIES A TOTS per haver format part d'alguna manera d'aquesta experiència, per haver-vos interessat, i per haver confiat en nosaltres.

Fins aviat!

Una abraçada,

Joan, Jorge i Eli

Ver todo el comentario


0 Comentarios

Comenta

Ver todas las actualizaciones

Recaudado

Hemos recaudado hasta hoy:
380€
Ya hemos donado:
380€
Ver detalle de recaudaciones

Información

Fecha de publicación
28/11/2018

País
España

Provincia
Tarragona

Comparte en tus redes sociales

Copia y pega la URL

https://www.teaming.net/missiolamoskitia