1 comentario
Comentario
Cristina Morales Rectoret, Teaming Manager, el 21/12/2023  a las 15:02h

Bones festes de part de tots els voluntaris d’ADALL.

Aquests dies hem trobat aquest text de la psicòloga Mirta Medici que ens agradaria compartir:
"No et desitjo un any meravellós on tot sigui bo. Et desitjo que t'animis a mirar-te, i que t'estimis com ets. Que tinguis prou amor propi per lluitar per moltes batalles, i la humilitat per saber que hi ha batalles impossibles de guanyar per les quals no val la pena lluitar. Et desitjo que puguis acceptar que hi ha realitats que són immodificables, i que n'hi ha d'altres, que si et mous del lloc de la queixa, pots canviar. Que no et permetis els no puc i que reconeguis els no vull.

Et desitjo que escoltis la teva veritat, i que la diguis, amb plena consciència que només és la teva veritat, no la de l'altre. Que t'exposis a allò que tems, perquè és l'única manera de vèncer la por. Que aprenguis a tolerar les taques negres de l'altre, perquè tu també tens les teves, i això anul·la la possibilitat de reclam. Que no et condemnis per equivocar-te; no ets totpoderós. Que creixis, fins on i quan vulguis. No et desitjo que aquest any et porti felicitat. Et desitjo que aconsegueixis ser feliç, sigui quina sigui la realitat que et toqui viure"

BON NADAL I FELIÇ ANY NOU! ens veiem al 2024 amb més ganes i força..
Gràcies per la vostra col.laboració perquè cada granet de sorra suma... <3

**********************
Felices fiestas de parte de todos los voluntarios de ADALL.
Estos días hemos leído un texto de la psicóloga Mirta Medici que nos gustaría mucho compartir:
‘No te deseo un año maravilloso donde todo sea bueno. Te deseo que te animes a mirarte, y que te ames como eres. Que tengas el suficiente amor propio para pelear muchas batallas, y la humildad para saber que hay batallas imposibles de ganar por las que no vale la pena luchar. Te deseo que puedas aceptar que hay realidades que son inmodificables, y que hay otras, que si te mueves del lugar de la queja, puedes cambiar. Que no te permitas los «no puedo» y que reconozcas los «no quiero».
Te deseo que escuches tu verdad, y que la digas, con plena conciencia de que es sólo tu verdad, no la del otro. Que te expongas a lo que temes, porque es la única manera de vencer el miedo. Que aprendas a tolerar las «manchas negras» del otro, porque tú también tienes las tuyas, y eso anula la posibilidad de reclamo. Que no te condenes por equivocarte; no eres todopoderoso. Que crezcas, hasta donde y cuando quieras. No te deseo que este año te traiga felicidad.
Te deseo que logres ser feliz, sea cual sea la realidad que te toque vivir.’
¡FELIZ NAVIDAD Y PRÓSPERO AÑO NUEVO! Nos vemos en el 2024 con más ganas y fuerza..
Gracias por vuestra ayuda porque cada granito de arena suma... <3

Debora Gomez Pastor
Debora Gomez Pastor, Teamer, el 22/12/2023  a las 14:50h

Molt bona feina!! A seguir sumant.

Este foro sólo es para los Teamers y Teaming Managers del Grupo.
Para poder comentar: