Comentario
Henar Plaza
Henar Plaza, Teaming Manager, el 02/09/2023  a las 13:35h

Aquest dijous 31 d'agost vam tancar el mes amb un dia molt productiu per l'ADAL.

Hem aconseguit treure del carrer a un bebè que van abandonar, sí: ABANDONAR, a la colònia de la Riera/Capità General amb tan sols 1 mes de vida.

Tot i que no ha estat gens fàcil d'agafar perquè estava en una colònia de difícil accés, les nostres voluntàries ho han aconseguit!
Necessitem la teva ajuda per trobar-li una família. Ens ajudes a buscar una família ben maca i disposada a rebre quilos de carantoines d'aquest petit tros de carbó tant amorós?
Posa’t en contacte amb l’ADALL al telèfon: 675 798 313

Des d'ADALL estem fent esforços per fer del nostre poble, Sant Andreu de Llavaneres, un lloc amigable i respectuós amb els éssers vius. Els nostres voluntaris i voluntàries col·laboren de manera incansable per aconseguir controlar la reproducció de les colònies, que els animals del poble siguin atesos quan es posin malalts i alimentar-los diària i degudament. Malgrat el nostre esforç, no ho podem aconseguir sense la teva AJUDA.

Aprofitem també per recordar que abandonar a un animal és un delicte registrat al Codi Penal (ho podeu veure aquí: https://www.boe.es/eli/es/lo/2015/03/30/1), amb multes que poden anar des dels 450€ fins als 4.320€.

Este foro sólo es para los Teamers y Teaming Managers del Grupo.
Para poder comentar: